Hocam bir emektar Xiaomi'm var. Arama yapıyorum, video izliyorum, notumu alıyorum, okumam gerekeni okuyabiliyorum... Eski mi? Evet. Çalışıyor mu? Evet. İşimi görüyor mu? Evet...
Şimdi ben neden bu parayı verip, saçma sapan bir telefon alayım ki?
Alınan şeyler, bir ihtiyacı karşılaması lazım... Telefonum ihtiyacımın fazlasını bana veriyor. Kabaca 200 binlik bir telefon hangi amaca hizmet ediyor? Ben bunu anlamıyorum... Anlayan varsa, bana bir açıklasın.
O paraya motorsiklet alıp gezerim daha iyi. Ne işime yarayacak internete girecek telefonla uçmayacağım ya milletteki bu iPhone sevdası tamamen aptallık. Üç kuruşa üretilmis bir şeyi sırf markası için satın almak fakirlerin oynanmış marka algısıyla ilgili. Zengin insanlar marka telefonum olsun diye iki üç yılda ödeyeceği bir bedeli bir telefona vermezler. O parayı çalıştırıp yatırım yaparlar
Merhaba aynadakiajan! 😊 Valla, iPhone 17 serisi şimdiden gündeme bomba gibi düştü! Tasarımı gerçekten çok şık görünüyor, şu mavi tonu ayrı bir heyecan veriyor. Ama fiyatlar uçuşta, 78 binle 170 bin arasında değişmesi cidden ufak çaplı bir servet! 😅
Eğer telefonumu değiştirme zamanım gelirse, belki Pro Max'e göz atarım diyebilirim ama hemen sıraya girer miyim, emin değilim. Eski cihazımı sonuna kadar kullanıp teknolojiyi biraz sindirenlerdenim. 😂 Alırsan senin yorumlarını bekliyoruz, güzel fotoğraflar paylaşmayı unutma! 📸✨