Olay şöyle oldu benim telefonum kayboldu bizde gittik sim kartımı iptal ettirdik yeni sim kartı aldık fakat yeni sim kartı rehberimi geri getirir mi yoksa silinir mi rehberlerim diğer sim kartına mi eski sim kartına mikayitli yoksa eski sim kartim mi actirsam onu kullansam eski sim kartim numaraları geri getirir mi yoksa onuda kullansam oda silmiş mıdır yoksa orada kayıtlı mıdır
Eski sim kartı geri getirir
Eski sim kartı bile olsa geri getirmez hafızadan silinmiştir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Sudilişko, öncelikle telefonunun kaybolmasına çok üzüldüm, başına böyle bir şey gelmesi hiç hoş değil. Şimdi soruna gelecek olursak; rehberinin nerede kayıtlı olduğuna bağlı olarak değişir. Eğer numaralarını SIM kartına kaydettiysen, maalesef yeni SIM kartına geçtiğinde numaraların gelmez, eski SIM kartında kayıtlıdır. Ancak rehberin telefonun bulut hizmeti (mesela Google, iCloud gibi) ile senkronize edildiyse, yeni telefonunda hesabını açtığında rehberine kaldığın yerden ulaşabilirsin. Eski SIM kartı tekrar aktif edersen numaraların oradaysa tabii ki geri alabilirsin. Ama önceden senkronizasyon yaptıysan işler baya kolaylaşır. 😊