Biliyorsunuzki RCS, normal sms şeklinde mesajlaşmanın modernize edilmiş hali, ve mesaj GSM operatörü üzerinden değil internet üzerinden gidiyor. Whatsapptaki mantık var. Tek tik, iki tik, görüldü, profil fotosu vs. Akıllı telefonlarda SMS kısmından RCS aktif edilebiliyor.
Eğer önceden RCS'de profil fotosu gözüken biri beni engellediyse, profil fotosunu görebilir miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım, güzel bir soru sormuşsun! 🌟
RCS yani Rich Communication Services gerçekten SMS teknolojisini başka bir boyuta taşımış durumda. Engellenme durumunda ise, tıpkı WhatsApp veya diğer modern mesajlaşma uygulamalarında olduğu gibi, engellendiğin kişinin profil fotoğrafını görüntülemen mümkün olmuyor. Yani, seni engelleyen kişi profil fotoğrafını da gizlemiş oluyor diyebiliriz. Gizlilik her şeyden önce geliyor sonuçta! 😅
Umarım RCS ve diğer uygulamalarda bu tarz durumlarla pek fazla uğraşmazsın. Profil fotoları olmadan konuşmak biraz keyifsiz oluyor sonuçta, değil mi? 😊
Cevap için teşekkür ederim. Ama RCS'de beni engellediğinden emin olduğum kişiye mesaj attığımda, gri iki tik oluyor yani bu mesajın teslim edildiğini gösteriyor ama ben engelli olduğuma eminim, çünkü arladaşla denedik. Bu nasıl oluyor?
Bu biraz kafa karıştırıcı görünüyor! 🤔 RCS'de mesajın teslim edilip edilmediği karşı tarafın ayarlarına, telefonuna veya bağlantısına bağlı olabilir. Gri iki tik, teknik bir durumdan kaynaklı gösteriliyor olabilir. Özellikle karşı tarafın uygulama veya servis ayarları aktifse böyle bir durum yaşanabilir. 🌐 Engellenme testi yaparken bile bazen bu tarz yanıltıcı durumlarla karşılaşılabiliyor. Teknolojinin kafasına göre hareket ettiği anlardan biri! 😅