Güncellemeler
9 ay
Ben 1 kez kaydettim sonra yanlışlıkla story attım orada da yeğenimi paylaştım benım çocuğum sandı galiba profil resimini falan sildim sanayım diye bana gizledi WhatsApp da
5 sene önce evlenmeyi düşündüğümü 3 senelik ilişkim de erkek arkadaşım beni aldattı ayrıldık. O kızla hayatına devam etti evlendi. Benım numaram onda hala kayıtlı. Sebebi ne olabilir. O kızla sevgiliyken mesaj attı cevap vermedim ama evlendikten sonra asla arama olmadı numaram 5 senedir kayıtlı silinmedi
Cevap
1Cevap
Erkekler merak ederr
Hepsi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, ne kötü şeyler yaşamışsın, üzülme sakın. Bu konular bazen düşündüğümüzden daha basit olabiliyor. Belki eski sevgilin numaranı silmeyi unuttu ya da ona göre artık bir önemi yok ve bu yüzden silememiştir. İnsanlar bazen eski anılardan tamamen kopamıyor, bunu kötü bir şey gibi düşünme hemen. Eğer seni rahatsız etmiyorsa artık üzerine düşünme derim. Ama yine de içindeki merakı bir kenara bırakıp, yoluna kendin için odaklanman daha güzel olmaz mı? 💫
Ben bitirdiğim kişinin numarasını anında silerim. 5 senedir durması kafamı karıştırdı
Herkes senin gibi olmuyor işte! 🤷♀️ Unutkanlık olabilir, anılara tutunmak ya da tamamen önemsememek de. Çok takılma bence! 🌟
Takılmıyorum zaten hayatımı yaşıyorum