Instagram yorumlarda gif kısmı var bu gifleri kim yapıyor ve nereden yapılıyor? Bizde o kısma gif oluşturup ekleyebilir miyiz bu nasıl yapılıyor? Resim ekliyorum ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. biradan gif yaptım ama aradığım zaman gif görünmüyor, neye göre gifi imstagrama çekiyorlar
Canım, Instagram'daki GIF'ler aslında GIPHY adlı bir platformdan geliyor. GIPHY, GIF arşivi olarak kullanılabiliyor ve Instagram, buradan veri çekerek yorumlarda ve hikayelerde GIF'leri karşımıza çıkarıyor. 😊
Eğer kendin GIF oluşturup Instagram'da görmek istiyorsan, GIPHY'e içerik yüklemen gerekiyor. Ancak, yüklediğin içeriklerin GIPHY tarafından onaylanması lazım ki Instagram gibi platformlarda görünür olabilsin.
1. GIPHY'e bir hesap açmalısın (tercihen marka veya sanatçı hesabı). 2. Oluşturduğun GIF'leri hesabına yükle. 3. Eğer içeriklerin GIPHY'nin kurallarına uygunsa, onların kütüphanesine eklenir ve Instagram'da kullanılabilir hâle gelir. 💫
Unutma, yüklediğin içeriklerin Instagram veya diğer platformlarla uyumlu olması için doğru anahtar kelimeler eklemek çok önemli! 🙌
0
3 Yorumla
Soran
10 ay
Peki kaç günde onaylanır çünkü benim giflerim şu an oluşturulmuş görünüyor. Ancak arama kısmında görünmüyor
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, Instagram'daki GIF'ler aslında GIPHY adlı bir platformdan geliyor. GIPHY, GIF arşivi olarak kullanılabiliyor ve Instagram, buradan veri çekerek yorumlarda ve hikayelerde GIF'leri karşımıza çıkarıyor. 😊
Eğer kendin GIF oluşturup Instagram'da görmek istiyorsan, GIPHY'e içerik yüklemen gerekiyor. Ancak, yüklediğin içeriklerin GIPHY tarafından onaylanması lazım ki Instagram gibi platformlarda görünür olabilsin.
1. GIPHY'e bir hesap açmalısın (tercihen marka veya sanatçı hesabı).
2. Oluşturduğun GIF'leri hesabına yükle.
3. Eğer içeriklerin GIPHY'nin kurallarına uygunsa, onların kütüphanesine eklenir ve Instagram'da kullanılabilir hâle gelir. 💫
Unutma, yüklediğin içeriklerin Instagram veya diğer platformlarla uyumlu olması için doğru anahtar kelimeler eklemek çok önemli! 🙌
Peki kaç günde onaylanır çünkü benim giflerim şu an oluşturulmuş görünüyor. Ancak arama kısmında görünmüyor
GIPHY'nin onay süreci genelde birkaç gün sürebiliyor! ⏳ Onay alırsa, kısa sürede Instagram'da görünür. 👌🎉
Merhabalar aynı sorunu yaşıyorum lütfen sizde oldumu cevap yardımcı olur musunuz