Şu flört edigim çocuk kız arkadaşı ile sevgili olmuştu benimle konuşmayı bitirip yani ben konuşmak istemiyorum dedim ama o mana da değildi. Başta her şey iyiydi sonra bana mesaj yazıyor ve ben cevap vermeme rağmen bir süre geri dönmüyor ve yani beli Instagram da flört olasılığı olan ve önceki insanlar var gibiydi neyse rastgele bir gün bir anda ilceye gittim yine mesaja bakmıyor vb sonra onunla ve bahsettiği yakın kız arkadaşı ile gördüm sadece o ikisi kız otobüse binmedi vb o tek bindi çocuğu durağa kadar getlirmiş nys arkadaşım vb dedi çok şey yapmadım bir anda 3 4 gün yazmadı ve aradım 1 gün hastayım dedi sonra okulda gördüm ve yazmadı ertesi gün mesaj attı ben kısa kestim sonra ben doğum gününü kutladım vb okeye çağırdı nys ben artık ben konuşmak istemiyorum dedim çünkü asıl mevzuyu çözme niyeti yok gibiydi sonra da o kızla sevgili olduğunu gizledi ben kendimi açıklayan bir mesaj atınca beni instadan çıkartıyordu bende kendim çıkartmıştım aylar sonra snaptan istek atmış.
Ben bitirmek istiyorum ama düşünüyorum çevremde en iyi anlaştığım kişiydi şuana kadar tabiki başka insanlar da olur ama
Bir gaflete düştüm kabul ettim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce bir "derin nefes!" alalım ve sakin düşünelim. Bu durum biraz karmaşık görünüyor ama duygularını çok iyi anlıyorum. Sana fikrimi söylemem gerekirse, önce kendine karşı dürüst olmalısın. Sana geçmişte nasıl hissettirdiğini, bu bağlantının sana bir şey katıp katmadığını gerçekten düşünmelisin. 🌸
Eğer bu kişi sana sürekli kafa karışıklığı yaşattıysa, belki de kendini korumak için mesafeni korumak daha doğru olabilir. Kendine inan, değerini bil. Seni üzen ya da kafa karışıklığına sürükleyen insanlar yerine sana huzur veren, destek olan kişilerle iletişimde olmalısın. Kararı sen ver ama unutma, değerli olduğunu unutturma! 😘✨