Snapden istek attı kabul etmelimiyim?

Şu flört edigim çocuk kız arkadaşı ile sevgili olmuştu benimle konuşmayı bitirip yani ben konuşmak istemiyorum dedim ama o mana da değildi. Başta her şey iyiydi sonra bana mesaj yazıyor ve ben cevap vermeme rağmen bir süre geri dönmüyor ve yani beli Instagram da flört olasılığı olan ve önceki insanlar var gibiydi neyse rastgele bir gün bir anda ilceye gittim yine mesaja bakmıyor vb sonra onunla ve bahsettiği yakın kız arkadaşı ile gördüm sadece o ikisi kız otobüse binmedi vb o tek bindi çocuğu durağa kadar getlirmiş nys arkadaşım vb dedi çok şey yapmadım bir anda 3 4 gün yazmadı ve aradım 1 gün hastayım dedi sonra okulda gördüm ve yazmadı ertesi gün mesaj attı ben kısa kestim sonra ben doğum gününü kutladım vb okeye çağırdı nys ben artık ben konuşmak istemiyorum dedim çünkü asıl mevzuyu çözme niyeti yok gibiydi sonra da o kızla sevgili olduğunu gizledi ben kendimi açıklayan bir mesaj atınca beni instadan çıkartıyordu bende kendim çıkartmıştım aylar sonra snaptan istek atmış.

Ben bitirmek istiyorum ama düşünüyorum çevremde en iyi anlaştığım kişiydi şuana kadar tabiki başka insanlar da olur ama

Bir gaflete düştüm kabul ettim

Snapden istek attı kabul etmelimiyim?