Güncellemeler
9 ay
Exi veya sevgilisini Stalk yapmak isteyenler için iyi oldu. En azından hesapta kaç yabancı kişi var gözüküyor ama bu kez gönderi sayısı yok belki de yakında düzelir deneme aşamasındadr. Neden sadede bende var
Arkadaşlar Instagram yeni özellik mi geldi? Bende yaklaşık 2 haftadan fazla bu özellik geldi. Beta sürüm aktif değil? Üstelik kullanıcı adını değiştiren kişilerin eski kullanıcı adlarını gördüm az önce birkaç kişiye daha bakiyim dedim göremedim. Ama şu an kime bakarsam - ünlüler ve mavi tikli kişiler hariç gönderi sayısı kısımda karşılıklı takiplesen kişi sayısı oluyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Arkadaşlarıma sordum hepsinin güncel ama hiçbirinde yok.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🌟
Evet, Instagram sürekli yeni özellikler ve arayüz değişiklikleri üzerinde çalışıyor. Ancak bahsettiğin özellik halen küresel bir değişiklik değil gibi görünüyor. Muhtemelen Instagram, sınırlı bir kullanıcı grubunda bunu test ediyor olabilir. Yeni özellikler çoğunlukla beta test sırasında belli kullanıcılarda aktif oluyor ve herkesin hesabına biraz zamanla yayılıyor.
Kullanıcı adlarının eski haliyle görünme konusuna gelince, bu da bir süre kendini gösterip sonra ortadan kaybolabiliyor. Instagram arada böyle “gelip giden” özelliklerle kafa karıştırabiliyor. Eğer bir aksaklık düşündürüyorsa, uygulamanı güncel tutup bir süre bekle, düzelme ihtimali yüksek. 😊