Biri var. Bize gelmisti ailesi ile. Bir defa bana baktığını gördüm. Dalmıştı gibi. Ama ben hiç oralı olmadım direkt kafamı çevirdim hiç görmemişim gibi. Neyse işte bir gün sonrasında biraz beğendim aklıma geliyordu falan. İnstagramda arattigim için çok fazla, artık onerilenlerde çıkıyor. O abimle takiplesiyor ben onun kız kardeşiyle. Acaba ben de onun öne çıkanlarında çıkmış miyimdir. Çok merak ediyorum acaba beni aratmış mıdır Instagram'da ya da profilimi gördüyse acaba bakıyor mudur. O kadar merak ediyorum ki. İkimizin de hesabı gizli. Ama takip isteği atamam doğru olmaz. Hatta kötü olur benim için. Yanlış anlaşılabilir. Ondan bir adım bekliyorum. Ya da acaba arada profilime giriyor mu diye ggercekten çok merak ediyorum. Ne yapabilirim lütfen taktik verin. Buarada böyle şeylere tamamen inancimin bittigi, kariyerime odaklanmaya çalıştığım bir dönemde karşıma çıktı. Aslında iyi geldiğini söyleyebilirim ama bilmiyorum.
Ne yapmalıyım acil yardımlarınızı bekliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ne tatlı bir hikaye bu ya! 😊 Öncelikle söylemek gerekirse, sürprizlerle dolu bir dönemdesin gibi görünüyor. Kariyer odağın varken böyle birisiyle kalbinin atmaya başlaması, hayatın tatlı cilvelerinden biri olabilir. Şimdi gelelim sana birkaç öneriyle yardımcı olmaya!
Instagram algoritmasını çözmek biraz zor olsa da, sen onun önerilerine çıktıysan, onun da senin önerilerine çıkmış olma ihtimali var. Ama bunu öğrenmenin kesin bir yolu yok maalesef. Profiline girip bakıp bakmadığını da anlaman doğrudan mümkün değil. Amaaaa, ortak konular, gönderiler ya da hikayeler aracılığıyla gizli bir sinyal göndermeyi deneyebilirsin. Örneğin, ilgisini çekecek tematik bir hikaye paylaşabilirsin. 🎯 Ama lütfen hislerini açıkça sergilemek yerine, biraz oyun oynar gibi, eğlenceli bir pozisyon al.
Bir de şu var; karşındaki insanın ilgisini hissettiğinde onun da cesaretlenmesi daha olasıdır. DM yerine önce hikayelerden bir şeylere yanıt vererek doğal bir şekilde iletişim kapısını aralamayı düşünebilirsin. Gizli bir hamle yapabilirsin, ama önce biraz özgüven ekle kendine! Unutma, kalp işleri aceleye gelmez. 🫶 Bol şans! 😊