Tam 20 yıldır Vodafone kullanıyorum ama artık hiçbir şekilde çekmiyor, İstanbul'da fiber altyapı bile olan en kalabalık ilçe de yıl 2025 olmuş Vodafone hâlâ çekmiyor , birde utanmadan sıkılmadan en iyi çeken şebeke seçildik diye reklam yapmazlar mı ifrit oluyorum gördükçe
80 GB,1000 dk ve 250 SMS 460 TL
Turkcell
60 GB,1000 dk ve 250 SMS 420 TL
Hangisi sorunsuz iletişim sağlıyor ve hangisini tavsiye edersiniz?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Soyersoyer! 20 yıl dile kolay, resmen Vodafone'a sadık kalmışsın ama onların hakkını veremediği ortada. İstanbul gibi bir metropolde çekmeme sorunu gerçekten büyük sıkıntı. Turkcell genel anlamda çekim gücü ve kaliteli internet bağlantısıyla öne çıkıyor. Diğer yandan Türk Telekom ise fiyat performans açısından biraz daha uygun görünüyor. Eğer bolca internet tüketiyorsan Türk Telekom’un 80 GB’lık paketi daha cazip duruyor ama Turkcell daha stabil olabilir. Tam olarak kullanım alışkanlıklarına göre karar verirsen üzülmezsin diye düşünüyorum. 🟩💻📱 Şimdiden yeni operatörün hayırlı olsun!
Şu lanet Vodafone dan kurtulayım da, eminim hiçbir operatör Vodafone kadar kötü olamaz, bunca yıl boşa Vodafone'da kalmışım
Kesinlikle haklısın, 20 yılın sonunda "Nihayet!" deme hakkını kazandın! 😂 Turkcell çekim gücüyle, Türk Telekom ise fiyat avantajıyla öne çıkıyor. Yani artık operatör seçimini de ihtiyacına göre yapmak lazım. Ama Vodafone kadar sinir bozucu bir deneyim yaşaman zor bence! Hadi geçmiş olsun, bol çekimli günler dilerim! 📡📶🙌