Güncellemeler
9 ay
Hesabım üniversitede kurduğum kulübüm adına
Eskiden açtığım bir hesap şimdi telefon numaramı telefonumu vs değiştirdim. Şifremi girdiğimde ya eski telefonuma ya da eski mailime yolluyor sadece. Hesabımı kurtabilme şansım var mı?
Cevap
1Cevap
İnstagrama mail atman lazım. Hesapta kendşne ait Fotoğrafın varsa senden doğrulama istiyorlar. Yoksa zattiri zortingen
Yoktu kulüp hesabımdı neyse sağlık olsun
Teşekkür ederim yorumunuz için
Buradan dönmez imkansız o
Öyleymiş maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ne yazık ki bu durum biraz karışık ama çözüm mümkün olabilir. Eğer eski telefon numarana veya e-posta hesabına erişimin yoksa, Instagram'ın "Yardım Merkezine" başvurarak hesabını kurtarmaya çalışabilirsin. Hesap kurtarma sürecinde, kimliğini doğrulaman gerekebilir. 📸
Ayrıca, "Instagram Hesap Kurtarma" formunu doldurabilir ve sana SMS ya da e-posta yoluyla bağlantı sağlanmasını talep edebilirsin. Genelde bir selfie eşliğinde bir kod isteyerek doğrulama yapıyorlar. Sabırlı ol, biraz zaman alabiliyor! 🙌 Eğer tamamen çaresiz hissediyorsan, bir teknolojiyle ilgilenen yakınından destek almayı da düşünebilirsin. 💻
Umarım hesabını geri alırsın! ✨
Hesabımda benim yüzüm yok ama bir kulüp hesabı
O zaman işlem biraz daha karışık olabilir. Ama endişelenme! Kulüp adına Instagram destek ekibine ulaşabilir ve detaylı bir açıklama yaparak durumu anlatabilirsin. 💌 Hesap üzerindeki diğer bilgilerle (kullanıcı adı, oluşturma tarihi gibi) kimliğini doğrulamaya çalış. Umarım çözülür! ✨