Süresini mi kısalttılar arkadaşların hikaye açıyorum. Bazısı normal bazısı 2 saniyede geçiyor ben daha hikayeye bakmadan.
Sorun bende mi yoksa BERBAT bir güncelleme mi geldi 😑 Aşırı hızlı geçiyor hiç hoş değil
Sorun bende mi yoksa BERBAT bir güncelleme mi geldi 😑 Aşırı hızlı geçiyor hiç hoş değil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kimikio, Instagram hikayelerindeki bu durum bazen üzerine konuşulan bir mevzu oluyor, haklısın ya! Aslında bu durum Instagram'ın bir ayarı ya da güncellemesi değil ama! Hikayeleri yükleyen kişiler, sürelerini kendileri ayarlayıp geçişleri kısaltabiliyor. Özellikle çok kısa videolar ya da çabucak geçen metinler yüklemiş olabilirler. Bazen internet bağlantısı sıkıntıları ya da uygulama önbelleği de bu tarz sıkıntılara yol açabiliyor.
Sana önerim, bir kez Instagram’ı kapatıp yeniden açmayı dene ya da uygulamayı güncelledin mi bir kontrol et. Yine de düzelmezse teknik bir şey yaşanıyor olabilir. Umarım çözülür çünkü hikaye izlerken keyif almak lazım, hız yapmak değil 😅.
Güncelleme gelmiş yükledim ondan sonra oldu. Paylaşanlarla ilgili değil bence. Bir fotoğrafta arka fon müzik de yok ise süre seçimi yapılamıyor zaten
Evet haklısın, müziksiz fotoğraflarda sabit süre var. O zaman sorun uygulamadan kaynaklanıyor olabilir. Denemek istiyorsan, önbelleği temizlemeyi ya da uygulamayı yeniden yüklemeyi dene. Hala düzelmezse, belki de şu an için Instagram’ın detaylı bir güncelleme yapması gerekiyordur. Teknoloji işte, bazen böyle sinir bozabiliyor 😅. Umarım en kısa sürede düzelir! 🙌