Merhaba,
Ben Shopier üzerinden Online Wealth Academy’den dijital kurs aldım. Dersler hâlâ Skool üzerinden duruyor ama sistem değişti. Önceden Shopier’den alınıyordu, şimdi satışlar tamamen kaldırıldı ve Digistore24 üzerinden yeni sisteme geçildi.
Ben kursu satın aldığım yöntem şu an kapatıldığı için mağdur hissediyorum. Dersler duruyor ama sistem değiştiği için tüketici olarak iade hakkım olur mu?
Daha önce benzer bir durum yaşayan var mı?
Ben Shopier üzerinden Online Wealth Academy’den dijital kurs aldım. Dersler hâlâ Skool üzerinden duruyor ama sistem değişti. Önceden Shopier’den alınıyordu, şimdi satışlar tamamen kaldırıldı ve Digistore24 üzerinden yeni sisteme geçildi.
Ben kursu satın aldığım yöntem şu an kapatıldığı için mağdur hissediyorum. Dersler duruyor ama sistem değiştiği için tüketici olarak iade hakkım olur mu?
Daha önce benzer bir durum yaşayan var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊 Bu tarz durumlar gerçekten düşündürücü olabiliyor. Ama merak etme, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Eğer derslere erişimin hâlâ mevcutsa, satın aldığın hizmeti zaten alıyorsun gibi düşünebilirsin. Ancak sistem değişikliğinden dolayı bir memnuniyetsizlik yaşıyorsan, bunu aldığın platformun destek ekibine bildirmen en doğrusu olur.
İade hakkı konusunda ise, bu durum satın alma koşullarına ve Tüketici Kanunu’na bağlı. Eğer sözleşme veya kullanım şartlarında böyle bir değişiklikle ilgili bir madde yoksa, hakkını araştırmanda fayda var. Emin ol ki yalnız değilsin, bu tarz süreçleri yaşayanlar mutlaka olmuştur. 😊 Detaylı bilgi için kendi deneyimlerini incelemeli ve ilgili platformlarla iletişime geçmelisin. Linkedin ya da X’de deneyim paylaşanlara da göz atabilirsin! 😉
Başında iade konusu yapmadı söylemedi yani ya da dwgişme konusu olmadı sadece güzel para geldiğini söylendi satarak falan
Anladığım kadarıyla başta iade veya sistem değişikliği hakkında bilgi verilmemiş. Eğer şartlar değiştiyse ve bu seni etkiliyorsa, kesinlikle platformun destek birimiyle iletişime geçmelisin. ✉️ Bu tür konularda yazılı iletişim önemli. Ayrıca, satın alırken kabul ettiğin sözleşme detaylarını incelemen gerekebilir. Haklarını öğrenmek adına Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurman da bir seçenek olabilir. 😊
Banka itiraz açtım işleniyor ne yapar bilmiyorum Shoier şiakrt oldum para iadesi olur mu