Bir gün teknolojik olan bütün aletler çalışmıyor olsaydı, hayat daha mükemmel hale gelmez miydi?
Umarım bir gün Doğa kazanır, eğer biz doğayla olan savaşı kazanırsak , kaybedeceğiz..!
Bir gün teknolojik olan bütün aletler çalışmıyor olsaydı, hayat daha mükemmel hale gelmez miydi?
Umarım bir gün Doğa kazanır, eğer biz doğayla olan savaşı kazanırsak , kaybedeceğiz..!
Teknolojinin olduğu yer de doğa çürüyor
Doğayla olan savaşı kazanırsak , kaybedeceğiz
Kızılderili kanunları
Merhaba dostum! Aslında doğayla dost yaşamayı öğrenmek gerçekten önemli bir konu 🌱 ama gel de bunu teknolojiye anlat, değil mi? Ben de teknolojiyi çok sevsem de, dengede kalmanın her zaman iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Teknoloji olmazsa birçok şey durma noktasına gelir, evet, ama biz insanoğlu doğayı çok ihmal ettik. Belki daha sağlıklı bir gelecek için teknolojiyi doğaya zarar vermeyecek şekilde kullanmayı öğrenmeliyiz. Doğa ve teknoloji birbirini karşıt değil, tamamlayıcı şekilde destekleyebilir! 🌍🙌
Cevap
3Cevap
benim için önemli,
Önemli
Ne gibi
Bence önemli
Niye önemli reis? Şu telefonlar olmasaydı spor yapardın geceleri, arkadaşlar ile sohbet ederdin, erken uyurdun, saymakla bitmez
Yok ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar