Allah icin icin yardim edin instagramdaki dm kısmının yakınlardakiler bölümü neye göre çıkıyo?

eskiden çok kısa bir sure konuştuğum sonra da ilisigimi kestigim bi çocuk çıktı ve sevgilim gördü. su an onu aldattığımi düşünüyo. ama bırakın ona bakmayi ben o kısmı kullanmıyorum bile dmde bile nadiren yakin arkadaşlarım dışında sevgilim haric sohbet ettigim kimse yok zaten. eskiden de baktim gozukmuyodu simdi var bana yalan soyleme diyo. kendimi de kanitlayamiyrum yemin ederim boyle bir sey yok bu nasil oluyo 2 yildan fazla zaman gecmis bir sey ayrıca. tek hatirladigim zamaninda bu kisi beni engelledigi icin normal sekilde engelleyemeyip dm sohbetinden bulup engellemistim. o arama kalmıştır diye dusundum ama bu sefer de sevgilim eskiden yoktu dedigi icin mantıklı bir açıklama bulamiyorum. nolur biri yardim etsin cok seviyorum ama su an suclu konumda kaldim ve kendimi aklayamiyorum. bunun bi aciklamasi var mi

Allah icin icin yardim edin instagramdaki dm kısmının yakınlardakiler bölümü neye göre çıkıyo?