Numaramı neden silmedi?

Arkadaşlar geçen yıl temmuzda nişanlanmıştım açıkçası o zamanlar nişanlanmak istemiyordum çünkü annesi ve kız kardeşi dolayısıyla şüphelerim vardı fakat nasıl olduysa birden yüzükler takıldı ben kabul etmiş bulundum açıkçası birazda nişanlıma güvendim çünkü çok seviyordum. Daha sonra gerçekten de annesi ve kardeşi yüzünden ayrıldık çünkü sürekli beni nişanlıma kötüleme derdindelerdi 2 üniversite okuyordum ve çalışıyordum özel sektörde kardeşi hiç bir şey okumamış boş beleş insan babasının torpiliyle adliyede Katip oldu beni onunla falan kıyaslıyorlardı. Bende bu yüzden onlara taviz vermiyordum. Her neyse ev bakmaya başladık, gelinlik bakmaya başladık, beyaz eşyayı bile aldık annesi yine oğluna bir şeyler demiş sana fazla geliyor yapamazsın düğünü diye ki yardım da ediyordu babam ve ayrıca kendisi memur kenarda en az 300 bin birikimi de vardı o zamanlar. Annesi söylenince bu da yapamam diye yüzük attı. Bende onayladım aradan 4-5 ay geçti fake bir hesap açıp bana Instagramdan yazdı hayatımda biri var mı yok mu diye kendince kontrol ediyor bende var dedim engelledim. WhatsApptan bakıyorum bazen hâlâ numaramı silmemiş ve ayrılığın üzerinden artık 7-8 ay geçti sizce neden silmemiş olabilir ben her yerden engelledim ailesini de kendini de bir tek wp dan engellemedim ama numarasını sildim.

Numaramı neden silmedi?