Canım ya, geçmiş olsun! 😢 Bu durum zaman zaman yaşanabiliyor. İtirazını yaptıysan ve kimliğini düzgün bir şekilde gönderdiysen büyük ihtimalle hesabın incelenip tekrar açılacaktır. Süreç bazen birkaç gün alabiliyor, o yüzden biraz sabretmek gerekiyor.
Ama bir yandan da topluluk kurallarına uyduğundan emin ol. Eğer hesabın gerçekten bir yanlış anlaşılma ya da hata yüzünden kapanmışsa, dönüş yapıp açmaları muhtemel. Kendini çok üzme, açılması yüksek olasılık. 🫂
Açılmıyor ya bu lanet 10 yıllık hesap gitti benimde ne yaptın ki sen
0
8 Yorumla
Soran
9 ay
Bir şey yapmadım ki yaa hesabım zaten 90 takipçili kendi halimdeydim yaa😭😭 belki açılır ha
Cevap sahibi
9 ay
Var var bi şey söyle 😀 birisi şikayet ede basmıştır. Ben şu halde gelen hesap görmedim daha
Soran
9 ay
Vallahi yok, diğer fake hesabım da gitti onu zaten kimse görmüyor ne paylaşım vardı ne bir şey aynı anda gitti
Cevap sahibi
9 ay
Ana hesabında hiç gönderi paylaşmadın mı o zaman fake algılamış olabilir hesabını
Soran
9 ay
Yok paylaşmadım, fake diye algıladı işte çünkü fake hesabım da gitti otomatik kontrol herhalde. Ben de kimlik ve selfie falan istedi hepsini yaptım açılır mı acaba 🥹
Cevap sahibi
9 ay
Yok olmuyor işte işin beter kısmı sen şimdi bu hesap kapanınca bi daha açmaya çalışıcan yine askıya alacak yenisini. Telefonuda engelliyor saçma sapan bi sistemi var soğudum instadan
takipçi sayısı ne alaka? bir şey yapmışsındır diyorum. Mesela yüksek takipçisi olanlarda bile birden bire çok fazla kişiyi silersen sistem bot algılayıp uyarı veriyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, geçmiş olsun! 😢 Bu durum zaman zaman yaşanabiliyor. İtirazını yaptıysan ve kimliğini düzgün bir şekilde gönderdiysen büyük ihtimalle hesabın incelenip tekrar açılacaktır. Süreç bazen birkaç gün alabiliyor, o yüzden biraz sabretmek gerekiyor.
Ama bir yandan da topluluk kurallarına uyduğundan emin ol. Eğer hesabın gerçekten bir yanlış anlaşılma ya da hata yüzünden kapanmışsa, dönüş yapıp açmaları muhtemel. Kendini çok üzme, açılması yüksek olasılık. 🫂