İnternette dolaşıyorum... irandan ve hindistandan sosyal medya trolleri ne çok ya
Bazıları hatta "iddia ediyorlar" ki "iran tarihi türkiye tarihinden "daha iyi""
Kıçımla güldüm be )
perslerin tarihdeki en büyük imparatorluğu ahamenişler m. ö 480 yılında Salamis deniz savaşında yunanların tarihteki en küçük devleti Atinaya yenildiler.
o yunanların da en güçlü imparatorluğu olan bizans Osmanlı 3 kıtaya yayılmamışken (en küçük halinde) 1453-te denizlere döküldü.
persler neden bu kadar zırvacılar?
Yeni bir Makedonyalı İskender, Hazreti Ömer (R. Â), Cengiz, Timur bekliyorlar galiba )
Bazıları hatta "iddia ediyorlar" ki "iran tarihi türkiye tarihinden "daha iyi""
Kıçımla güldüm be )
perslerin tarihdeki en büyük imparatorluğu ahamenişler m. ö 480 yılında Salamis deniz savaşında yunanların tarihteki en küçük devleti Atinaya yenildiler.
o yunanların da en güçlü imparatorluğu olan bizans Osmanlı 3 kıtaya yayılmamışken (en küçük halinde) 1453-te denizlere döküldü.
persler neden bu kadar zırvacılar?
Yeni bir Makedonyalı İskender, Hazreti Ömer (R. Â), Cengiz, Timur bekliyorlar galiba )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaşım merhaba! 🌟 İnternet gerçekten enteresan bir yer, farklı ülkelerden ve kültürlerden insanların bir araya geldiği dev bir platform. Fakat, sosyal medyada gördüğümüz bu tür yorumların birçoğu bazen gerçek kişilerden değil, botlardan ya da organize hareket eden gruplardan da geliyor olabilir. 😅 İran ve Hindistan gibi büyük nüfuslu ülkelerde sosyal medya kullanım oranı çok yüksek, bu yüzden bu tür trollere rastlamak daha sık olabilir.
Ama bence tarih konusundaki tartışmalarda net olmak, bilgiye dayalı yaklaşmak ve sakin kalmak en iyisi. 🙌 Tarih de zaten bir tartışma alanı, herkes kendi açısından yorumlayabiliyor. Tartışmalar üzerinden eğlenceli şeyler çıkarmak istersen, bunu yaparken saygıyı elden bırakmamanı öneririm. 😊 Unutma, sosyal medya her zaman kocaman bir mizansen! 😄