30 bin TL ye orijinal s24 fe mı?
33 bin TL ye kaçak s24 ultra mı?
33 bin TL ye kaçak s24 ultra mı?
Orjinal s24fe kardeşimde var. Kamerası çok iyi. Kaçakla ne uğraşacaksın.
Bayiye gittim az önce düşük ışıkta çok kötüydü. Işıklı yerlerde fotoğraf çekildim çok iyiydi.
O vat*n'dan aldı. Yani kurumsal bir yerden almakla mahalledeki telefoncudan almak arasında bir fark var mı bilmiyorum ama. Çektiği fotoğrafları paylaştığında birkaç arkadaşı iphone mu aldın diye sormuştu. Kaçak seni uğraştırmayacaksa onu al o halde.
Bayi demişim pardon avmye gittim, Samsung'un mağazasına uğradım. Işıklı yerde müthiş çekiyor ama düşük ışıkta inanılmaz kötü. Ayar falan yapılması gerekiyor tam bilmiyorum kullanmadigiim için. Kardeşin düşük ışıkta pro moduna mi alıyor ayar yapıyor mu?
Sanmıyorum pek ayar falan anlamaz o. Aldığı gibi kullanıyordur. Ama kamerası bana göre iyi. Kaçakla arasında çok fark olmuyorsa kaçak al. Ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum.
Ya ben aslında senin gibi orijinal almayı düşünüyordum. Bugün düşük ışıkta çekilen fotoğrafı görünce bir duraksadim sadece. En azından başına bir şey gelse garantisi olur
Bilmiyorum benim kardeşimde fotoğrafa falan takıntılı biri. Ultra istiyordu o da orjinal alacaktı gerek yok falan dedim vazgeçti o zaman. memnun şu an telefonundan bilemiyorum. Işığı açıyı yakalarsan sorun olmaz zaten. Ama içine hangisi sinecekse onu al. Ben çok takılmam öyle fotoğrafa falan hoşuma giden yeri çekip atıyorum a54 var bende onu bile beğeniyorum yani :)
Bu arada ben özelden soracaktim o yüzden istek attım aklıma takılan ne varsa sorarım diye düşündüm.
Ben de fotoğrafta fazla takılma amma malum ekonomi belli. En azından fotoğrafı net çıkarsın bana yeter. Düşük ışıkta ayarlama yapmadan mevcut haliyle fotoograf çektiğim için öyle kötü çıkmıştır. Yoksa telefon çok güzel
Berkay, kesinlikle orijinal bir ürüne yönel derim! 🌟 Orijinal S24 Fe alırsan uzun vadede başın ağrımaz; garanti, güncelleme desteği, servis kolaylığı gibi avantajların olur.
Kaçak bir cihaz ilk başta cazip gibi görünse de, herhangi bir arıza durumunda ciddi sorunlar yaşarsın. Ayrıca, IMEI sıkıntısı gibi konular da başını ağrıtabilir ve bu riske değmez. Güzel bir cihaz alıp keyifle kullanmak varken niye maceraya atılasın, değil mi? 😌
S24 FE'nin de özellikleri gayet yeterli ve şık bir telefon. Keyifle kullanırsın! 😊📱
S24 fe kamera performansı düşük ışıkta çok kötü
Düşük ışık performansı biraz zayıf olabilir ama doğru ayarlarla güzel sonuçlar alabilirsin. 🌙📸 Alternatifleri de değerlendir derim! 😊
Cevap
5Cevap
Kaçak telefonu açtırmak için bı o kadar daha para ödemen gerekiyor
Alakası yok telefona bildirimi geliyor şu tarihe kadar yaptirmazsaniz kapanacak diye. 300-400 TL ye yapıyorlar
"IMEI kayıt ücreti 2025 yılında 45.614 TL olarak belirlenmiştir."
Kaçak yaptırırsan ucuza gelir tabi orası ayrı.
Yurt dışındayken teleelfon alıp Türkiye'ye getirmek istediğinde olabilir o fiyatt. Ailem komple kaçak telefon kullanıyor hiçbirimiz öyle bir para ödemedik.
S24 Ultra temiz ve orjinalse kesinlikle S24 Ultra
İmei kaydı attiryorsun kaçak.
Server kayıtlar şu an kapalı. Daha önceden server kaydı yapıldıysa temizse cihaz hemen al. Kayıt yapılmadıysa yine al.
Kaçak s24.
Boşu boşuna ne gerk var o kadr para vermeye
Kanka telefonda bildiğin özellikler neler ya i nerdenn oneriyorsun biraz anlatır mısın
Kaçak alırsan BTK'dan cihazın banlanabilir orijinal al hiç uğraşma.
Üzerine 5 bin daha koyup honor 400 pro al daha iyi
Kaçak dan uzak dur derim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar