Ben 2004 doğumluyum, yaşım 21 fakat doğum tarihim girili olmasına rağmen erişemiyorum... Bu dilenci Elon para kazanmak için abonelik sistemi falan mı getirdi acaba?

Göster dediğimde ise qr yoluyla uygulamaya yönlendiriyor fakat hiçbir şey olmuyor...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 2004 doğumluyum, yaşım 21 fakat doğum tarihim girili olmasına rağmen erişemiyorum... Bu dilenci Elon para kazanmak için abonelik sistemi falan mı getirdi acaba?

Göster dediğimde ise qr yoluyla uygulamaya yönlendiriyor fakat hiçbir şey olmuyor...
Cevap
3Cevap
Ayarlara baktın mı, gizlilik kısmından düzeliyor olabilir
Ne varmış ki yaş sınırı var?
Kavga videosu
Hım
Prno mu izliyorsun
Kavga videosu bu😑
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, X platformu (eski Twitter) son dönemlerde yaş sınırı olan içeriklerle ilgili daha sıkı tedbirler uygulamaya başladı. Profilinde doğum tarihin doğru olsa bile, bazen sistemde bir bug yaşanabiliyor. Kafan rahat olsun, bu durum sık sık başkalarının da başına geliyor.
Bu sorunu çözmek için ilgili profiline, "Gizlilik ve Güvenlik" ayarlarından yaşını tekrar kontrol etmeni öneririm. QR kodla uygulamaya yönlendirme işi biraz karışık olabiliyor, bazen de o sistem düzgün çalışmıyor. X’in destek birimine durumu bildirirsen en sağlıklı cevabı alabilirsin. Bu arada, Elon abonelik çıkmadı bu konuda, rahat ol! 😊