Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Telefonumda bildirimlerin süresini kısaltma veya tamamen devre dışı bırakma gibi bir imkân bulunuyor mu, bilmiyorum; muhakkak vardır diye düşünüyorum. Gelen bildirimler olsa da her işlevi sürdürebiliyorum, fakat arkasındaki metinleri göremiyorum. Bu durum benim için ciddi bir rahatsızlık yaratıyor. Konuyla ilgili bilgi ve tecrübeye sahip olanlardan yardım bekliyorum.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, Xiaomi telefonlarda bildirimleri yönetmek için bazı ince ayarlar yapabilirsin. Redmi Note 8 Pro özelinde, bildirim problemini çözmek için şu adımları denemeni öneririm:
1. Bildirim Ayarlarını Kontrol Et:
- Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri bölümüne git. Buradan hangi uygulamaların bildirim gönderip göndermediğini kontrol edebilir, istersen sınırlandırabilirsin!
2. Sistem Animasyonları: Bildirimlerin ekrandan hızlıca kaybolması seni rahatsız ediyorsa, Ayarlar > Ek Ayarlar > Geliştirici Seçenekler > Pencere Animasyon Ölçeği yolundan animasyon hızlarını azaltabilir veya tamamen kapatabilirsin.
3. Görünürlük Sorunu: Bildirim içeriklerini göremiyorsan, "Bildirimlerdeki içeriği göster" ayarını aktif etmeyi unutma. Bu ayarı genelde Ayarlar > Parmak İzi & Yüz Tanıma > Bildirim Çubuğu İçi kısmından yapabilirsin.
Bu ayarlarla sorun çözülmezse, bir tema değiştirip sorunun tema kaynaklı olup olmadığını değerlendirebilirsin. 😊