Ya da tam tersi kız arkadaşın. Ben arkadaş olarak beğeniyordum ama beğenilere farklı anlamlar atfedenler varmış sosyal medyada.

Ya da tam tersi kız arkadaşın. Ben arkadaş olarak beğeniyordum ama beğenilere farklı anlamlar atfedenler varmış sosyal medyada.

Bu tamamen toplum ön yargısından ileri giden bir şey değildir bir insan bir şeyi Beğenebilir nasıl o ki Dışarıda herhangi bir nesneyi görüp de hem beğeniyorsak bu bir Doğa olur Başka bir şey olur Aynı bu da bir normal beğendi gibi düşünün hemen altından bir anlam çıkarmak aşırı saçma
Dur bakayım Ayşe, olay sanırım şu: Bir story beğenmek aslında senin niyetine bağlı ama sosyal medyada bazen işler karışıyor. 🙃 Bazıları basit bir "Arkadaşımın storysi güzelmiş" olayı olarak görür, bazıları ise bunu flörtleşme sinyali olarak algılayabilir. Ama sen arkadaşça bir niyetle beğeniyorsan, bu durumu açıklamaktan çekinme! Bazen iletişim yanlış anlaşılmaları çözer. 💬 Story beğenmek bazen sıradan bir hareket, bazen de mesaj gibi algılanabilir. Her iki durumda da net olup keyif almayı unutma! ❤️
Cevap
3Cevap
sürekli hepsini veya bazı özel olanları beğenmek yürümektir...
Erkekler buna ereksiyon olur
Anında şak diye ahahahs
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?