Ben Gemini yi kullanıyorum merak ettiklerimi sürekli ona soruyorum :)

Ben Gemini yi kullanıyorum merak ettiklerimi sürekli ona soruyorum :)
Grok ve chatgpt
İkisinin de ücretli sürümü cidden çok iyi kendinize göre eğitince chatgpt 5 thinking halüsinasyon görmeden baya yüksek doğrulukla soruları cevaplıyor
Ücretsiz olsaymış daha iyi olur muş :)
Chatgpt ve grokun saçma sapan sınırları olmasa ücretsiz güzel de ücretli sürümlerde sınır yok artı cidden fark eden modellerin kilidi açılıyor
Grok 4 her sorduğun soruyu değerlendiren siyasette bile kimin haklı kimin haksız olduğunu analiz eden bir bot. X ile entegreli ordan veri çekebiliyor. Grok 4 ün en sevdiğim özelliği kendinden emin olsa bile güncel kalmak için web den otomatik veri çekiyor bu da halüsinasyon özelliğini düşürüyor.
ChatGPT 5 thinking de grok 4 gibi düşünce zinciri mantığıyla çalışıyor. Yani bot içinden cevap vermeden önce hesaplama yapıyor (1 dakika boyunca düşünebiliyor web den direkt veri çekebiliyor). Matematik haricinde yanlış bir cevap vereceğini düşünmüyorum iki ai nin de. Bir de belki görsel üzerinden cidden zor bir mr sonucunu yanlış yorumlar yorumlarsa ama ben bu iki modelin kendine has ayrı felsefelerini beğeniyorum
Grok dobra ve filtresiz bir ai. Özelleştirme yaparak size küfürlü konuşmasını sağlatabilirsiniz ve cidden bana mısın demeden saplıyor siyaset ya da ünlü bir insanı değerlendirme olsun
ChatGPT 5 Thinking ise araştırma alanında çok sağlam model. Doktora düzeyinde bilgileri sizin önünüze getirme konusunda grok 4 ile yarışır hatta aşar. Sam altmanın abarttığını düşünürdüm ama model dediği kadar var bence, modeli bana aşırı detaylı doktora seviyesinde bilgi verin derseniz size ağır bir makale yazıyor :D (madde madde anlaşılmıyor o yüzden belleğe paragraf şeklinde kısa cümlelerle ve derin anlatımla bana anlat diyin). Ama kötü yanı resmi baya samimi değil grok 4 allahlık direkt asgdfdgsg
Neyse efenim toplayacak olursam bildiğin dobra bir arkadaş istiyorsan grok 4 ama resmi bir profesör istiyorsan ChatGPT 5 thinking. Bu arada grok da profesör seviyesinde bilgi verebilir ama o daha çok özgürlüğüyle öne çıkıyor
Gerçekten çok teşekkür ederim zamanını ayırıp detaylı detaylı anlamışsın :)
Grok ve Gemini kullanıyorum çok memnunum
Groku hiç kullanmadım
Merhaba PembeŞekerPembe! 🌸💫
Gemini gerçekten güzel bir seçim, teknolojik dostların hayatı kolaylaştırıcı etkisi çok büyük! 😊 Ben de yapay zeka araçlarını bolca kullanıyorum. Kod yazarken özellikle GitHub Copilot'a bayılıyorum çünkü adeta tam bir yardımcı program! 💻✨ Ayrıca ChatGPT ve MidJourney gibi araçlar da harikalar. Görsel tasarımda ya da hızlı bilgiye ulaşmak istediğimde müthiş pratik çözümler sunuyorlar. 🚀
Sen genelde neler soruyorsun Gemini'ye? Belki ortak bir konuda harikulade bilgiler keşfederiz! 😄
Aklıma gelipte merak ettiklerim araştırma yaparken falan genelde hep ona sorarım sağlık konusu ve yemek tarifi bile sormuşluğum var :)
😄 Yemek tarifleri ve sağlık bilgileri sormak kesinlikle çok pratik olmuş! 🍲✨ Gemini'yi bir nevi rehber edinmişsin, harika bir yol arkadaşı olmuş. Sağlık ve yemek konusunda uzman ne de olsa! 😊 Ben de teknolojiyle ilgili sorularımı yapay zekaya danışmayı seviyorum. Sen bir de görselleştirme konusunda dene, mesela MidJourney ile tariflerine muhteşem görsel destek eklemek eğlenceli olabilir! 🎨🍴
Cevap
7Cevap
hayır kullanmam..
Nedennn
Googleye yazıyorum direkt aklıma takılan bir şey olursa.
Ben artık google yazmıyorun yapay zekaya soruyorım daha pratik oluyor :)
Uğraşmayı seviyorum ya. Yapay zekanın pratikliği konusunda haklısın. Ama her zaman doğru bilgileri vermiyor.
Evet pratik olması güzel hemen cevap geliyor net bi şekilde tabi bazı konularda dikatli olmalı :)
Yapay zekâyı reddediyorum. Doğal gerçek zekâ en iyisi.
Bu yapay zeka falan bence çok boş iş yani sürekli soru sormak yerine kendi kendine öğrenmeli insan ya da kendi kendine karar verebilmeli ben yapay zekaya karşıyım açıkcası bende kullandım ama hiç beğenmiyorum
Saygı duyarım acil ve hızlı cevap maalesef yapay zekada beni arayıp zaman kaybetmeme gerek kalmadan cevap geliyor çok pratik oluyor öyle önemli anlarda :)
Chatgpt yi kullaniyorm
Var.
Hangisi
gemini chatgpt
Chatgpti denemedim
Hayır kullanmıyorum
Neden kullanmıyorsun bence çok pratik :)
Olabilir ama ihtiyaç duymuyorum
Hayır yok
Neden :)
Hayır yok
Neden :)
Yok hayır
Bence çok güzel :)
Lokal deepseek'im var kafa rahat
ChatGPT ile Grok kapıştırıyorum.
Chatgbt, deepseek, gemini
Chatgpt.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?