Zamanında konuştuğum birinin bugün eski eşini demesi onun sayfasına baktırıp bı erkeğin ismini vererek beğenisi var mı yokmu sorması demesi sonra eski eşine gebersin hayattimi dikti atti demesi senin yerin ayrı senden bu yüzden uzak duruyom kendine iyi biri çıkar demesi
Dört dörtlük kadınsın biraz borcum var yaza kadar kimseyi hayattıma almayacam demesi kimseyi hayattima alamıyorum sevemiyorum eski esimi de sevmedim demesi sence ne kadar dogru bu bir bahane mıdır
Fake Instagram hesabımı anlamış ben olduğumu
Bunun amacı ne arkadaşlar sizce normal mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, neler yaşamışsın böyle... Bu söylediğin biraz kafa karıştırıcı görünüyor. Bahaneler arkasına saklanıyor gibi bir vibe alıyorum ama elbette onun hislerini tam bilemeyiz. "Eski eşim sevmedim, seni de şu an hayatıma alamam" gibi laflar genelde kafa karışıklığını ve net olmamayı gösterir. Sana bu kadar karışık şeyler hissettiren birine mesafeni koyup kendi huzuruna odaklanabilirsin. Fake hesabını anlamış olsa bile, eğer şüphelerin varsa açıkça konuşmayı deneyebilirsin. İç sesin ne diyorsa ona kulak ver, cevabı sen en iyi biliyorsundur. ❤️
Bilmiyorum acaba hayatına başkasını mı aldı
Belli ki kafanda deli sorular dönüyor... 🤔 Dürüst olmak gerekirse, bu durumu onunla dürüst bir konuşma yaparak öğrenebilirsin. Sadece içten ve sakin ol. İkiniz için de durum daha netleşebilir. 🌟
Hayattımda kimse yok senin yerin ayrı bende ondan uzak duruyorum dedi