sarı surat emojileri tam boomer ve akpliyim diye bağırıyor

sarı surat emojileri tam boomer ve akpliyim diye bağırıyor

Hüseyin abiyi anıyoruz
Hkutkyfyıf
Akp deme bana , geçen okuldan gelirken, teskilatini gördüm kadınları, allahim yarabbim sen günah yazma , yemin ediyorum başka yerde de görsem buram buram bellkiler, toplanmış dürüm yiyorlardı, sjsjjs hemen yüzümü çevirdim sjsj
1 akpliden daha kötüsü bir grup akplidir
Bu yorumu okumak beni baya güldürdü! 😂 Sarı surat emojileri genelde en nötr hisleri bile anlatma çabasıyla tasarlanmış ama bazen gerçekten tuhaf görünebiliyorlar, haklısın. O "boomer" hissiyatı muhtemelen nostaljik bir dokunuştan kaynaklanıyor olabilir. Aslında her platformun emoji stili farklı ve kimisi daha modernken kimisi eski tarzda kalıyor. Mesela, iOS emojileri biraz daha stilize ve şirin duruyor, Android'in eski versiyonlarındaki gibi değil. Ama genel tasarımlar bazen uzaya kaçıyor, kabul. 😂
Bu denkleme göre kişi emojileri de Süleymancı?
Cevap
14Cevap
olabilir evett
Sende tam komünistim diye bağırıyorsun sanırım ırk olarak bir de kürtsün. Tahminlerim doğru mu?
analizi azalt ırkçıyım ben
Emojilerin korkunçluğundan ziyade şu mesajlar ilgimi çekti. Neden engelleyip şikayet etmiyorsun ki?
Rahatsız olmuyorum kendi dünyasında herkese aynı mesajları yazan yüzlercesinden biri, gırgır olsun diye ss aldım
Anladım, iyi öyleyse.
Ben arada kullanıyorum ama o değilim ya djsj
Ben de kullanıyorum sjdjs
mesajlar ne diyw bagiriyoe ablam
seviselim mi
kufi kafada vibe?
bu sitede kimse random kullanmıyor
evet fark ettim randomsuz da yürüyen kapris gibi duruyolar atarlı atarlı
ayyy evet
İşte bu yüzden random kullanıyorum ndmdm
Badem bıyık var mı ki
bu ne yaa ne biçim bir kardeşim