bir burası kalmıştı :D artık playlistini beğendiklerimize mi yürüyecek miyiz?

bir burası kalmıştı :D artık playlistini beğendiklerimize mi yürüyecek miyiz?

Cevap
28Cevap
kimseye yürümem
Hiç anlamıyorum ki şu Spotify nedir?
Hatun kullanıyordu, arabasıyla gezerken bakıyordum da hiç çözemedim.
Ben youtube müzikten devam ediyorum.
Dm yürüme değildir yani bunu bir anlamak lazım 🤣 yürümek için bir alan da değildir 🤣 neden öyle görülüyor
Aslında mantıklk, diğer bi çok şeyin de mantıklı olması gibi..
Ama, sözkonusu TÜRK kadınıysa, seviyesizlikle yürü, daha çok lansın var. İte kemik atmakla benzer.
O değil de neden kimse kendi telefonundaki şarkı uygulamasını kullanmak yerine böyle spotify tarzı uygulamalardan şarkı dinliyor🙄
veri kütüphanesi çok geniş ve depolama imkanın var, şarkıcılar kendisini tanıtabiliyor ve dünyaya açılabiliyor, insanların ne dinlediğini görebiliyorsun, podcast özelliği var, şarkıcılara destek olabiliyorsun maddi manevi. Ama tabii spotify yerine youtube music daha ideal geliyor bana :D
Korsan = hırsızlık olduğu için olabilir mi?
iPhone değilse telefonundaki uygulamadan müzikleri indirip dinliyorsun herhalde.
Dinlediğin sanatçıları desteklemek, dinlendikçe para kazanmaları senin için bişey ifade etmiyor mu? Spotify, YouTube Music vs. olmasa sana bedavaya korsan indir diye kimse şarkı yapmaz herhalde bi de böyle düşün.
Tahmin etmiştim.
@neverlandian Yok tabii ki şarkı yaparlar herkes ekonomik çıkar için şarkı yapmıyor, ama yaptıkları işten para kazanmak onu ikincil plana atıp insanlar bir yerlerde istemediği işlerde koşturup yaratıcılığını tüketirken, kendilerinin bunu yapmamalarına sebep oluyor dolayısıyla bizim onlara bakınca gördüğümüz itibarın sebebi de, yine özgür bir biçimde yaratıcı olabilmek, kendimizin tam zıt aksı, bize yapılması gerekenlerden fazlasını verenler. Biz öyle varsayıyoruz yani. Ama tabii ki korsan dinlemek bir suçtur ve kötü bir davranıştır. İnsanlar böyle basit gözüken hobilerini, vakit geçirme alışkanlıklarını pek ciddiye almadıklarından nasıl bir günaha girdiklerinden habersizler. Bu spotify üzerinden ele alınmamalı sadece.
@cglakinin amatör rapçi bi tanıdığım spotify'da az dinlenmekten şikayet ediyor mesela. Aylık 1000 kişi dinlese işi bırakacakmış. Sorsan telefonu ilk aldığında indirerek dinliyordu büyük ihtimalle. Hal böyleyken niye herkes korsan dinlemiyor demek çelişki geliyor. Ekonomik çıkar için yapmayanlar veya milyonlar kazananlara değil ortalama altı sanatçılar için konuşuyorum. Emre Aydın korsan dinliyorum diyen takipçisine helali hoş olsun demişti yıllar önce. Çok da umurlarında olduğunu düşünmüyorum. Konserler, sponsorlar vs. her türlü kazanıyorlar zaten.
@cheiisy Kullanıyordum. Sadece müzik değil film, oyun da indiriyordum. Maddi durumlar malum. Sadece modern geldiği için değil yıllar önce çaldığın şeyi yerine koymak gibi düşün. Aynı şey olmasa da korsan oynadığım oyunları Steam'den Epic'ten tek tek aldım. Filmleri, dizileri Netflix'ten vs. tekrar izliyorum. Milyonlar kazanmaları veya Emre Aydın gibi onay vermeleri çalmadığımız anlamına gelmiyor. Çaldık, çalıyorsun.
@cheiisy Spotify premiumda indirme özelliği var. İnternetin kapalı olsa bile dinlemeye devam edebiliyorsun.
Uygulamadan kastının ne olduğuna göre değişir, örneğin youtubeden dinlemek bile para kazandırıyor, izlenme sağlıyor, destek veriyorsun. Tabii ki bizden kat ve kat para kazanıyorlar, bu kadar çok kazanmaları geniş bir kitleye hitâp etmelerinden ötürü. Ürün satmak gibi düşün. Şarkıcılar bu kadar pastadan büyük pay alırken geriye kalan insanların kendi emek verdikleri işlerinde almaması adaletsizlik gibi gelebilir ve oldukça doğru bir yaklaşım, ama sistem ne kadar insana ulaşabildiğin ile ilgili. Sosyal medyalarda ürünün kendisi sensindir mesela, senin sayende reklam verebilir, tanıtım yapabilirler. Pazarlanan sensindir, tüketen sensindir, alan memnun veren memnun. Eğer "ben neden sürekli bir şeylere para harcamak zorundayım ki" demek istiyorsan, bunu sadece korsan içerik tüketmek bazında düşünmeden direkt sistemin kendisini sorgulamak gerekir ki bu insanların yıllardır felsefesini yaptığı bir konu. Sen birilerine işbirliği sağlamak istiyorsan, onun tanıtımını yapmak zorundasın, insanlar bu yüzden markalaşıyor ve özelleşiyor.
@neverlandian Aynı şekilde. Keşke para vermemiz beğeniye göre olsaydı, örneğin bir şeyin içeriğini bildikten sonra bunun karşılığını verebilseydik fakat ne yazık ki herkes bu kadar düşünceli olmayabiliyor. Bir şarkıyı dinlersin, gizlisi saklısı yoktur. İzlenme kazandırdığın an bitmiştir, en azından bunu telafi edebilmek için beğenmeme tuşu var. Ama insanlar kitap satmak isteyecek olsa onu herkese açık hâle getirdiklerinde, beğendiği için para verecek olan kaç kişi çıkar ki? Yayınevleri kendi üretim masraflarını karşılayabilmek için yine işbirliğine mi ihtiyaç duyacak? Hem de yok pahasına. Kâr etmek ne yazık ki günümüz gerçeği çünkü her şey para kazanmanın tekelinde dönüyor, para bir şeyleri sağlamak için araç olmaktan çıkıp bizi yöneten bir şeye dönüşüyor. Bizim ülkemizde de mesela orta gelir kavramı tamamen kapanmış vaziyette, biz para versek de vermesek de birileri tarafından tüketiliyoruz ve belki de kimileri bu yüzden korsanı destekliyordur bilmiyorum.
@cglakinin Bu kadar derin düşündüklerini sanmıyorum. Arkadaşımızın yazdığı gibi çoğu kolayına geldiği için bence.
Her yer çiftleşme platformu olmaya başladı, iyice cılkı çıktı bu işin.
Nerde tanıştıniz
-Müslüm Gürses dinlerken denk geldik
Baktılar millet az aldatıyor ya da kimse kimse ile konuşacak yer bulamıyor tabi buraya sohbet kutusu koyalım dediler
Zaten Spotify hesabına bağlanan Macromusic diye bir uygulama var. Ne gerek var kendini değiştirmeye
Yaşasın yeni sohbet ortamı. En azından şarkı zevki yakın olacak bu defa.
Orada da pembeli mavili diye ayrılıyor mu profiller?
bence en iyisi bi direk yürüme uygulaması yapılsın. olayın o oldugu. herkes ordan işini halletsin. diğer mecralar rahatlasın
playlist uyumu çıkar yakında hshshs playlisti şu şekildedir bundan olur mu hahahahha
Mantıklı aslında. Zaten spotify hesabından giriş yapılan böyle uygulamalar var, resmisi daha iyi olur.
Bence iyi bir özellik en azından zevksiz ve vizyonsuzlar kendini belli eder 😂
Şansa bak tam da spotify'dan youtube premium'a geçmiştim ya
Sadece müzik dinleyip geciyorum valla..
Saçma olmuş ama..
Saçmalık tamamen (o sırada her ünlüye yazacak olan ben) sjsjsj
Uygulamayı kullanmayı bıraktım. Pek de umrumda değil :d
Her platformda yürüyebilme potansiyeli var insanlarda. Yürümek isteyen her türlü yürüyor zaten.
Kimsenin playlisti umurumda olmaz, kimseye yürümem 😃
Bi’ bu eksikti ya. Gelmesin lütfennnn böyle güzel bozmayın bir şeyi de
Aaa sjhejshsh ben sadece şarkı açıyorum kulanmam gibi
gelmez umarım ya. Spotifyin tek işlevi müzik dinlemek olmalı
Bir kaliteli orası kalmıştı orayı da kaybettik desenize
1000Kitap'ta partner tavlamak için hayatında kitap kapağı açmadığı halde okuyormuş gibi davrananlar vardı. Bunda da dinlemediği şarkıları dinliyormuş gibi yapanlar çıkar kesin.
Spotify’ı hiç kullanmadım nasıl bir yer hiçbir fikrim yok ama DM özelliği güzel bir şey olsa gerek
Herkes seks yapsın çoğalsın diye dünya karar aldı sanırım.
Burası bir müzik uygulaması, flört sitesi değil. Sevgili arayanlar başka platformlara bakmalı.
Bekar kimse kalmasın diye komplo var resmen hahshsh
Hayır iptal iptal ( ne dinlediğimi ögrencekler) kskfkdk
Ya bunun yerine instagramda bizi stalklayanları görsek daha güzel olmaz mıydı
Spotify boykot free palestine 🇹🇷🇵🇸
guzel iste wp ig silmenin vakti geldi
Bi orada eksikti harbiden
ama bak bence ennnn mantıklısı bu. fakat boykot kendisi sildim
Kullanmıyorum
Bi orası eksikti orayı da batıracaklar
begendiklerimize yuruyecegiz evet shshd
Bot basmak kolaylaştı
Yürüyecegiz hdhdhdhdh
Dm var diye yürümek zorunda değilsin ki :D
Ne güzel bir özellik tam yürünecek yer 😂
Youtube music kullanıyorum
Yt music candır hdnfj
Her platformun anasını belliyorlar.
İstemiyorum yaa yeter yeterr
Güzel olur ama ben daha çok YouTube kullanıyorum
Yutup music kullanıyorum ben
DM olayı her platformda gereksiz
nasıl yani ünlülere dm atılıyor mu :D
İnstadan atma özelliği var mesela onlarda cevap veriyor mu böyle düşün 😃😃
@Youngboss1 hahahahhahah çok doğru
Hangi ünlüyü seviyorsun bu kadar hshshs
Ben müzik dinlemiyorum galiba gayiö
Sadece aşkım a yürürüm
Allah'ım jdijfjcj
Geç bile kaldılar
Heryerde herjes birbirine yürüyor zati
Spotify en son kapanmıyor muydu ya
Çok kullanmıyorum
makro muzik gibi
Her yoldan 😀😀
harbiden dating app e dönüşmeyen bi orası kalmıştı
Bomboş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla çok mantıklı bir hareket olmuş! 😅 Playlist üzerinden tanışmak, bence harika bir başlangıç ya! Müzik zevki gerçekten çok şey anlatabiliyor bir insan hakkında. Biriyle konuşurken “Şu şarkıyı neden listeye koydun?” diye girmek tam bir icebreaker olur. 🎵
Ama şöyle bir durum da var, ilgi alanımızı paylaşsalar da DM kısmı her zaman amacına uygun kullanılmıyor, bilirsin. O yüzden dikkatli olmak lazım. Spotify DM özelliği yolda gibi görünüyor, bakalım neler olacak! 🙌
abart