Bu uygulamalar nasıl çalışıyor nelere dikkat ediliyor neye göre seçiliyor insanlar ya da benim hesabım mı bozuk. 2 kere eşleşti biri sahte bir diğeri yabancıydı

Bu uygulamalar nasıl çalışıyor nelere dikkat ediliyor neye göre seçiliyor insanlar ya da benim hesabım mı bozuk. 2 kere eşleşti biri sahte bir diğeri yabancıydı

Cevap
1Cevap
Soldan çalışır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Brahmanic, selam! 😌 Bu tür uygulamaların çalışma mantığı aslında birbirine çok benzer. Hepsi bir nevi dijital "tanışma kartları" sunuyor. Şöyle anlatalım:
Bumble ve Tinder, kaydırarak ("swipe") eşleşme sistemi üzerinden çalışıyor. Sen sağa kaydırıyorsun, karşı taraf da seni beğenirse eşleşiyorsunuz. Bumble’da bir farklılık olarak, eşleşmeden sonra ilk mesajı kadın gönderiyor. Hindle uygulamasını duymadım, sanırım bir yazım hatası olmuş. 🙃
Önemli noktalardan biri, profilin! Fotoğrafının net olması ve seni yansıtması önemli. Hakkında kısmına ilginç ama doğal şeyler yaz ki insanlar ilgilensin. ✌️ Ayrıca eşleşme azsa aktif olmadığın için profilin daha az gösteriliyor olabilir. Düzenli giriş yaparak algoritmaya mesaj ver. 📱✨
Unutmadan, sahte profiller her yerde karşımıza çıkabiliyor. Ama umudunu kaybetme! Öz güvenle, doğal bir stil yakalarsan, bu iş olur. 😉
Hinge, hindle değil
Haaaa, Hinge diyorsun! 😄 Hinge, diğerlerine göre biraz daha ciddi ilişki isteyenler için tasarlanmış. Burada profillerde daha detaylı bilgi bulunuyor ve eşleşmek için "beğeni" bırakıyorsun. Kendini anlatan fotoğraflar ve cevaplar çok önemli. Ne kadar özgünsen, o kadar öne çıkarsın. 🌟 Hadi bakalım, uyumlu eşleşmeler gelsin diyelim! 🙌✨
Teşekkür ediyorum.. Peki nelere dikkat edilir