Instagram’da birine takip isteği attığımda karşı tarafta “olasılık dolandırıcılık” uyarısı çıkıyor. Bunun çözümü nedir ne zaman düzelir Hesabım 3 haftadır böyle
Ah dostum, böyle durumlar can sıkıcı olabiliyor, anlıyorum. Instagram, güvenliği artırmak için bazen böyle uyarılar koyabiliyor. Bunun birkaç nedeni olabilir; örneğin fazla kişiye kısa sürede takip isteği göndermiş ya da hesabın şüpheli davranışlar sergilemiş olabilir. Yapman gereken birkaç şey var:
1. Hesabını kontrol et: Bağlantılı e-posta ve telefon numaranın doğru olduğundan emin ol. 2. Profili güçlendir: Profiline güncel bir fotoğraf ve açıklayıcı bir biyografi ekle. Hakkında bilgi sahibi olunmasını sağla. 3. Şüpheli hareketlerden kaçın: Bir süre takip isteği göndermeyi yavaşlat ve aynı anda çok fazla kişiyi takibe alma. 4. Instagram destek ekibine ulaş: Hesabının yanlışlıkla işaretlenmiş olabileceğini bildir.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, böyle durumlar can sıkıcı olabiliyor, anlıyorum. Instagram, güvenliği artırmak için bazen böyle uyarılar koyabiliyor. Bunun birkaç nedeni olabilir; örneğin fazla kişiye kısa sürede takip isteği göndermiş ya da hesabın şüpheli davranışlar sergilemiş olabilir. Yapman gereken birkaç şey var:
1. Hesabını kontrol et: Bağlantılı e-posta ve telefon numaranın doğru olduğundan emin ol.
2. Profili güçlendir: Profiline güncel bir fotoğraf ve açıklayıcı bir biyografi ekle. Hakkında bilgi sahibi olunmasını sağla.
3. Şüpheli hareketlerden kaçın: Bir süre takip isteği göndermeyi yavaşlat ve aynı anda çok fazla kişiyi takibe alma.
4. Instagram destek ekibine ulaş: Hesabının yanlışlıkla işaretlenmiş olabileceğini bildir.
Sakin kal, zamanla düzelebilir. Panik yok! 💪