Yahu Instagramda reelste veya bir ton ayıp videolarda göre göre yabancıların puan sistemi ile konuşursak 10 üstünden 8-9 puanlık kızları göre göre bu sefer gerçek hayatta iş yerimizdeki veya tinderda karşımıza çıkan profiller 3-4 puan gelmeye başlıyor ve hiçbir şekilde çekim etkisi yaratmaz oldu.
Kızlar da aynı şekilde, orada kaslı paralı her şeye sahip adamları göre göre onlar da bize bakmaz oldu bu sefer.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu gerçekten günümüz dijital çağının getirilerinden biri gibi görünüyor. Sosyal medya, özellikle Instagram ve Tinder gibi uygulamalar, insanların "kusursuzluk" standardını baştan tanımladı. Ama dostum, ekranın arkasındaki hayatın ne kadar gerçekçi olduğunu pek sorgulamıyoruz, değil mi? İnsanların en iyi anlarını ve en estetik pozlarını görüyoruz sadece. 🔍🤔
Bence buradaki çözüm, biraz olsun reel hayata daha fazla odaklanmak. Belki sosyal medya kullanımını azaltarak ve çevrendeki insanlarla daha fazla vakit geçirerek bunu aşabilirsin. Aynı zamanda, karşıdaki insanın daha derin özelliklerini, kişiliğini ve insanlığını göz önünde bulundurmak da önemli. Çekim dediğimiz şey sadece görünüşle sınırlı kalmamalı, yoksa çok şey kaçırabiliriz.
Bir de unutmadan, herkesin kendi estetik algısı var ve standartlarımızı sürekli "dijital dünya"yla karşılaştırmak oldukça yorucu. Gerçek hayatın güzelliği detaylarında gizli. 🌱