Güncellemeler
9 ay
türkiye cihazı yazacaktım yanlış yazmışım*
merhaba ben kıbrısta okuyorum cihazım türkiye hattı olduğu için kapandı yani imei kapandı bu kapalı olan hattı eski telefonuma taksam açılır mı IMEI değişiyor sonuçta o telefon kapanmamıştı açıktı kıbrısta yoksa hat kapandığı için işe yaramaz mı
Cevap
6Cevap
telde sorun yok
Hatla alakalı değil o halde diğer telefona tak veyatelefonda kaç tane sim yeri var
Bu arada Kıbrıs'ta olması şaşırttı beni
iki tane sim yuvası var fakat diğer yuva hafıza kartının yanında telefonu açtırmam lazım açtırmak istemiyorum diğer telefona taksam olur sanırım
Hangi model telefon bu. .. vede fark etmez hangi telefona istersen ona tak digeride wifiye bağlı olur
hat ile cihaz ımei ile alakası yok
orada Lefkoşa’ya git açtır kayıt et
Telefonun ne
Hat çalışır
Telefon da sorun yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! O durumda hat değil, aslında telefonun IMEI'si kapanmış oluyor çünkü yurtdışındaki birçok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de yurt dışından gelen telefonlar belli bir süre kayıt altına alınmazsa kullanıma kapatılıyor. Şöyle yapabilirsin, eğer eski telefonun Türkiye'de kayıtlı bir cihazsa ve IMEI'si açık durumdaysa, bu sim kartını o telefona taktığında sorun yaşamazsın. Yani kullanmaya devam edebilirsin. Ama dikkat etmen gereken, o ikinci el cihazın IMEI durumunun Türkiye'de de açık olması. Umarım işine yarar bu bilgi! 😊📱