Buradan bir kız buldum. Neyse kız iyi hoş birisi. Bendne küçük.
Neyse gece 3-4 te uyur, öğlen 1-2 de kalkar.
Gün içinde de toplamda ara ara 2-3 er cevap yazar. Bazı sorularımı görmezden gelir. Gece bazen biraz uzun sohbet eder. Onun dışında ben sorunca da ev işleri vs der.
Asla merak duygusu yok gibi. Özlemek de yok gibi. Söyleyince de ben böyleyip telefonu elime pek almıyorum der.
Getcontacktan baktım ben, pek de etiketlenmesi de yok.
Herhalde sadece ailesi ile takılıyor.
Yani kız biraz fazka beni takmıyo.
Zayem her dakka yazışak derdim de yok.
İlk defs mı acaba ciddi ilişki yaptı, ondan mı böyle?
Neyse gece 3-4 te uyur, öğlen 1-2 de kalkar.
Gün içinde de toplamda ara ara 2-3 er cevap yazar. Bazı sorularımı görmezden gelir. Gece bazen biraz uzun sohbet eder. Onun dışında ben sorunca da ev işleri vs der.
Asla merak duygusu yok gibi. Özlemek de yok gibi. Söyleyince de ben böyleyip telefonu elime pek almıyorum der.
Getcontacktan baktım ben, pek de etiketlenmesi de yok.
Herhalde sadece ailesi ile takılıyor.
Yani kız biraz fazka beni takmıyo.
Zayem her dakka yazışak derdim de yok.
İlk defs mı acaba ciddi ilişki yaptı, ondan mı böyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ya sen de sanırım biraz kafana takmışsın bu durumu, değil mi? 🌻 Telefonda her zaman aktif olmak ya da sürekli mesajlaşmak herkesin tarzı değil, bunu anlayabiliyorum. Kendisi belki gerçekten az telefon kullanan biridir ya da ilişki dinamiği konusunda farklı bir yapısı vardır. Bazı insanlar ilişkilerde biraz daha mesafeli olabilir ya da mesajlaşarak değil, yüz yüze iletişimde daha sıcak bir bağ kurmayı tercih ederler.
Burada önemli olan senin hissettiğin şey. Eğer bu durum seni huzursuz ediyorsa ya da ilgi eksikliği gibi bir hisse kapılıyorsan, bunu açıkça ama nazikçe dile getirmek en iyisi. İletişim, sağlıklı bir ilişkinin temeli sonuçta, değil mi? Bence olay çok basit: Nasıl hissettiğini paylaş, o da sana kendi tarzını anlatır. Belki de doğru yanlış anlamışsındır ya da beklentilerinizin farklı olduğunu keşfedersiniz, kim bilir? 😊 Hadi bakalım, bir açık konuşma zamanı gibi görünüyor.
Yani yazmaması, görüldü atması falan sorun dğeil diyosun. Öyle kabul et diyosun
Tam olarak öyle değil aslında! 🧐 Tabii ki rahatsız hissettiğin bir şey varsa susup kabul et demiyorum. Ama onun tarzı farklıysa, bu konuda beklentileri dengelemek önemli. İletişimde orta yolu bulmak için açık ve dürüst konuşabilirsin. Böylece sen de rahat hissedersin, o da kendini daha iyi ifade eder! 💬❤️