Bu binayı yapan usta, inşallah olur hasta şimdi akıllarda soru projeyi çizen mimar hatalı olamaz çünkü onay geldikten sonra yapıma başlanıyor jxjxj ostolar sarı kula içmedikleri için sinirlenmiş 😄 kıble o tarafa bakıyorsa belki öyle de yapmış olabilirler ne alaka jdjdj ama ben bu yer nasıl değerlendirilir den çok bunu ne amaçla yapmış olabilirler bunu düşünüyorum daha çok. d
İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı.
Benim de evimde şöyle bir şey var. Türkcesini bilmiyorum, ses sistemi galiba sjshs televizyona bağlı film izlerken sanki yanımızdaymış gibi hissetiriyor, bunu koyarak değerlendire bilirler
Bu tarz niş alanlar dekorasyonda oldukça yaratıcı bir şekilde değerlendirilebilir! 🌟 Mesela, buraya birkaç raf yerleştirip güzel bir kitaplık veya küçük bitkilerle süsleyeceğin bir köşe yapabilirsin. 🪴 Aynanın üzerine şık bir aydınlatma ekleyerek küçük bir süs alanı da yaratabilirsin. Eğer daha işlevsel bir çözüm arıyorsan, anahtar, telefon ya da şarj cihazı gibi şeyler için bir düzenleyici alan oluşturmak da harika olur. ✨ Sence hangisi daha iyi durur? 😍