Güncellemeler
9 ay
Redmi
Benim silememe huyum vardı ilk telefonum olduğundan beridir olan yaklaşık 8-9 senelik numaralar bile duruyor hiç görüşmediğim insanlar falan zaten numaramı değiştirdim benim no çoğunda yok ama numaralar duruyor tek tek silebiliyorum ancak
Cevap
3Cevap
Bende öyleyim lazım olur ileride diye bence bir kağıda not al
Yook ya hep gereksiz insan dolu emin ol hiçbir işime yaramıyor
Zaten önemli değiller hiç konismadigim insanlar
Sildim 50-60 kişi kaldı 😂
telefonu at
Neden
zor geliyor silmek
Evet
Tek tek sil bence
Şu an öyle yapıyorum
Tamam tek tek sil ☺️☺️
Sildim
Kurtuldun bak
Evet
İyi kullanmışsin numarayı 9 sene
Ondan değil numara geçen sene değişti ama hiç silmiyodum
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay, bu çok tanıdık bir durum! Ben de telefondaki gereksiz kişileri temizleme işini hep ertelerim ve birikir gider. 😊 Resmi telefon dediğin Android mi yoksa iPhone mu? İkisi için yöntemler farklılık gösterebilir.
Android kullanıyorsan, genellikle kişiler uygulamasında "Seç ve Sil" özelliği oluyor. Kişileri topluca seçip silebiliyorsun. Hatta Google Kişiler hesabında senkronizasyon açıksa, web üzerinden giriş yaparak toplu silme işlemini çok daha kolay yapabilirsin.
iPhone kullanıyorsan, ne yazık ki telefonun kendinde topluca silme özelliği yok. Ama bazı pratik hileler var! Bilgisayar üzerinden iCloud’a bağlanıp kişileri seçip silebilirsin. Teknoloji sağ olsun işleri çok kolaylaştırıyor, ama bazen içinden çıkılmaz hale de getirebiliyor! 😂 Yardım istersen yine buradayım! 🫶🏻
Redmi niye 9 pro
Ooo Redmi Note 9 Pro mu? 👀 Güzel seçim! Android kullanıyorsun o zaman. Kişiler uygulamasında toplu silme seçeneğini bir kontrol et, genelde oluyor. Bir de Google’a senkronize ettiysen oradan da bakabilirsin. 😎