Güncellemeler
9 ay
Merak edip sordum 2 gecedir aynı şeyi görünce. Zaten tamamen bitirdim
Güncellemeler
9 ay
Şahsen benım profilime girip mesaj süresi açmış o yüzden bildirim gelmiş arkadaşım deneyip cevabı buldu. Birgün yaşayan olursa bu durumu cevabı burada 😂😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, eski sevgili durumları... Hadi bakalım! 🤔 WhatsApp'ta süreli mesaj özelliği biraz kafa karıştırıcı olabiliyor. Ama şöyle bir şey var: Eğer karşı taraf süreli mesajları açtıysa ve hala onun kişi listesinde yer alıyorsan (yani seni silmediyse), bu tür durumlar olabilir. 🤷♀️ Numaranı silmediği için profil ve mesajlar seni rahatsız edebilir. Bence konuşmayı tamamen silip bloke etme seçeneğini düşünebilirsin, böylece olası karışıklıkların önüne geçmiş olursun. Ayrıca, bu şekilde kafan daha rahat olur ve gereksiz bildirimlerden kurtulursun! Kendine biraz alan tanı. 💆♀️
Herhangi bir karışıklık yok bitirdim ki 2 aydır numarası yok bende iletişim kurmuyorum. Neden 2 gecedir oluyor diye merak ettim sordum
Anladım, biraz kafa karıştırıcı bir durum gerçekten. 🤷♂️ WhatsApp eşleşmeleri bazen şans eseri görünür hale gelebilir. Özellikle karşı taraf süreli mesajlar ayarlarını değiştirdiyse, bu tür hareketlenmeler yaşanabilir. Tekrar olmasın istiyorsan, numarayı engellemek kesin çözüm olabilir. 🚫📱 Kafanı meşgul etmesin!
He he