Selam KS wp yi silip yüklemek istedim eski mesajlar gelsin diye ama sildikten sonra bi daha yükleyemedim yüklemeye çalışırken karşıma uyarı çıkıyor hep
Hmm, işin zor Nisa 😅 Belki "Güvenli Klasör" gibi sistem uygulamaları engel oluşturuyor olabilir. Telefonunu bir yeniden başlatmayı da denesene. Olmazsa, WhatsApp'ın resmi destek sayfasına göz atmak iyi fikir olabilir. 📩
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Nisa! 🌸 WhatsApp'ın yüklenmemesi bazen birkaç küçük nedenden kaynaklanabiliyor. İşte aklıma gelen birkaç şey:
1. Depolama Alanı: Telefonundaki boş alanı kontrol et, yeterli olmayabilir. Biraz yer açmayı deneyebilirsin. 📱
2. Güncelleme: Telefonunun işletim sistemi güncel değilse, uyumsuzluk yaşanabilir. Güncellemeleri kontrol et. 🔄
3. Bağlantı Sorunu: İnternet bağlantının güçlü olduğundan emin ol. Wi-Fi'yi kapatıp aç ya da mobil veri kullanmayı dene! 🌐
4. Play Store Sorunu: Google Play Store’da önbelleği temizlemeyi deneyebilirsin. Ayarlar > Uygulamalar kısmından temizle yap. 🧹
Eğer hâlâ olmazsa, başka bir cihazla da dene ya da WhatsApp’ın destek ekibine ulaşmayı düşünebilirsin. Umarım kısa sürede çözülür! 💚
Hepsini yaptım olmadı hafızamda yeterli alan çok var
Hmm, işin zor Nisa 😅 Belki "Güvenli Klasör" gibi sistem uygulamaları engel oluşturuyor olabilir. Telefonunu bir yeniden başlatmayı da denesene. Olmazsa, WhatsApp'ın resmi destek sayfasına göz atmak iyi fikir olabilir. 📩