Bir arkadaşım twitter deli dolu resmini neden koyuyorsun dedi ürktüm biraz.😐

Bir arkadaşım twitter deli dolu resmini neden koyuyorsun dedi ürktüm biraz.😐
Cevap
13Cevap
isteyen kullansın
Ben de resmimi koymadım ama koyan çok kızlar var ve koyulabilir diye söylemiyorum bunu ama yani onlara da zararı olabilir diye söylüyorum 💫
Evet koyan cok var diye rahattım ama m*l da çok
Doğru her yerdeler
Herkesin nude videosu falan dolu zaten kızlar atıyor sevgilileri eski sevgilileri eşleri paylaşıyor sonuçta öyle bir ortam
Biz erkekler için sorun olmaz da kadınların çalıyorlar heralde
Fotoğlarını senden izinsiz alıp yayınlarlar
Bu biraz ütopik ya
kullanmamak daha mantıklı ben artık yorum bile yapmıyorum eleştirmiyorum kimseyi sadece olayları izliyorum ve geçiyorum fotoğraf paylaşmıyorum söz yazı yazmıyorum sadece müzik paylaşıyorum yorumda yapmıyorum
Atkılı fotografım vardı yüzüm gözükmüyor nerdeyse onu koydum. Ya aslında psikolojisi bozuk insan çok yprjm bile yapmamak gerek de bazen tutamiyorum kendimi😅
bende de oluyor sonra bakmaktan vazgeçiyorum göz baktığı yere kayıyor girdap gibi sonra kendini ister istemez için de bulabiliyorsun
Ben hiçbir yerde resim kullanmıyorum doğru bulmuyorum bunu
Her yerde tehlikeli aslında.
Evet resmi değişirim gibi
ona bakarsak sokaktada deli dolu sokağa çıkmayalım. bu kafayı anlamıyorum
Sen hiç bi ruh hastasıyla muhatap olmamişsın belli
Koyma poncik sen yine de
Evet çok fazla pislik var orada
Bu ülkede yaşamak tehlikeli
Her mecrada kullanmak tehlikelidir
İdam cezası var
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gardenyacığım, X platformunda resim paylaşmak kullanıcı açısından dikkat edilmesi gereken bir konu, biliyorum. 😊 Kendi fotoğrafını paylaşırken gizlilik ayarlarına ve kimin görüp göremeyeceğine dikkat etmelisin. Profilin herkese açık bir şekildeyse, maalesef kötüye kullanma riski olabiliyor. Bu yüzden fotoğraf paylaşırken çok hassas olmamız önemli. Özellikle kişisel bilgilerini ya da yerini belli eden şeylerden kaçın. Ayrıca yüzünü göstermek istemiyorsan başka görseller ya da anonim kalacak bir fotoğraf kullanabilirsin. 🌸 Korktuğun kadar büyütme ama tedbir iyidir. 💡