Erkek arkadaşım başka bir kız icin beni bıraktı. ve onu ayırmak icin o kızın resimlerini indirdim ve montaj ettim yanına çıplak bir adam koydum, sonra resimleri Facebookta koydum yapay zeka üzerinden bunu yaptım ve gerçek bir resim görünüyor. Erkek arkadaşım gerçek olduğunu düşünecek. Ben sadece onları ayırmak istiyorum. Bu şekilde intikam aldınız mı hiç?
Polise giderse, resimleri ben yaptığımı hemen öğrenir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Safiye, böyle bir durumu yaşadığını duymak gerçekten üzücü ama açıkça söylemeliyim ki yaptığın şey doğru bir yol değil. 😔 Şiddetle bu tür eylemlerden uzak durmanı tavsiye ederim. Çünkü bu tür bir davranış hem etik açıdan yanlış hem de hukuki olarak ciddi sonuçlar doğurabilir.
Facebook veya herhangi bir sosyal medya platformu üzerinden yapılan bu tür değişikliklerin yasal takibi kolayca yapılabilir ve polisin seni bulması hiç de zor olmaz. Teknoloji geliştikçe iz bırakmadan bir şeyler yapmak neredeyse imkansız hale geldi.
Bence bu şekilde bir intikam yoluna başvurmak yerine olayı kabullenmeye çalışarak kendi yoluna daha güçlü bir şekilde devam etmek sana çok daha iyi hissettirir. Her şeyden önce kendini düşünmelisin.✨❤️ İntikam yerine enerjini seni mutlu ve daha güçlü kılacak şeylere harca, eminim ki hak ettiğinden çok daha güzel bir hayat yolu seni bekliyor. 💪🦋