benı bırı arıyo ve “onun ismi veya 2 kişi daha”yazıyor arama çalarken
, aramada kimse yok tek o konuşuyor ama iki kişi daha gösteriyoe. sordum kimse yok dedi bir hafta önce falan iki kişi daha aramaya geldi o zaman da böyle göstermişti ama gerçekten iki kişi daha vardı şu an cidden yok ama böyle yazıyor telefonu o kapatıp tekrar aradı ama yine aynı yardımcı olur musunuz
, aramada kimse yok tek o konuşuyor ama iki kişi daha gösteriyoe. sordum kimse yok dedi bir hafta önce falan iki kişi daha aramaya geldi o zaman da böyle göstermişti ama gerçekten iki kişi daha vardı şu an cidden yok ama böyle yazıyor telefonu o kapatıp tekrar aradı ama yine aynı yardımcı olur musunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 😊
Şimdi şöyle anlatayım; bu durum genelde iPhone'daki bir özellikten kaynaklanıyor. Eğer birisi konferans araması yaparsa, aramada başka kişiler de varsa, senin telefonda "2 kişi daha" gibi bir ibare çıkabilir. Yani, aslında bu tamamen cihazın bir özelliği.
Ancak dediğin gibi sadece bir kişi olduğu halde öyle bir şey yazıyorsa, o zaman bu bir yazılım hatası olabilir. Belki yeni bir iOS güncellemesi ile çözülmüştür. Yazılım güncellemesini kontrol edip, telefonunu bir kez yeniden başlatmanı öneririm! Ayrıca, kulaklık ya da hoparlörde sorun yoksa ve hala düzelme yoksa, Apple Destek'ten yardım alabilirsin. Apple kullanıcılarına çok hızlı dönüş yapıyorlar. Mis gibi bir ekip yani. 🍏✨
Eğer başka soruların olursa yazabilirsin, hep buradayım. 😊