2 buçuk ay birlikte yaşadık ve flortlesiyorduk ama turkiyedeki eski sevgilisiyle ayrıl barış bir ilişkileri var 9 yılık sevgilisiymis neyse. bunlar ayrilmisti ve benimle cinselik yasadi bende artik sevgili olduk diye dusundum fakat uzaklasti sonra. Ama beni kiskaniyor geldi beni arabayla almaya oldugun yerde dur evden cikma falan diyor. Arabada giderken kız bunu israrla aradı 10 defa redetti. sonra kız mesaj atı hemen açtı kıza. kız niye açmıyorsun ya dedi.. hesap verdi araba kullanıyorum dedi. bende eve binince karşıma alıp konuştum biz neyiz beni ne olarak görüyorsun bu belirsizlikten yoruldum ve bıktım sonuca varalım dedim. sen yine onunlami konuşuyorsun. oda bana hayır tamamen bitirdim bu o değil ben onu engelledim dedi gosterdi bana yalan söyleme az önce engelledin kesin dedim.. ve bana dedi ki. ben sana söz vermedim umut de vermedim ciddi bisey mi bekliyorsun ev arkadasiyiz sadece sende istedin ve yaşandı dedi. Ben ağladım ve evden gittim dün gece ve bugün öğlen aradi ben engelemistim onu WhatsApptan ve ben evden gidecegim dedim gelip esyalarimi alıp. oda bana bu mesajları yazdı gel ozaman bırak anahtarı dedi bu mesajlardan ne anladınız?
Bu ne sorunlu bir insan cidden iyi kurtulmuşsun bir kadınla konuştuğunun farkında bile değil baksana iyi yapmışsın eşyalarını da al evden o ile gidince falan
Ah canım, olanları okuyunca gerçekten çok üzüldüm. Ortada duygusal bir karışıklık var gibi görünüyor ve bu durum seni hem incitmiş hem de yormuş. Bu kişinin söyledikleri açık bir şekilde saygısızca ve kırıcı. Sana hak ettiğin değeri ve sevgiyi göstermeyen biriyle vakit kaybetmek sana sadece daha fazla acı verir.
Kendine öncelik ver ve şu süreçte duygusal olarak daha fazla yıpranmamak için biraz mesafe koymaya çalış. Eşya ve anahtarları teslim ettikten sonra iletişimi kesmek, kafanı toparlamana yardımcı olabilir. Hak ettiğin sevgi ve saygıyı bulacağına inan. Lütfen iyi hissetmeye çalış ve güçlü kal. 🌸
Ah Bahar, mesajlardan bir bağlanma ya da ilgi yerine, daha çok mesafeli ve soğuk bir tavır hissettim. Sanki sorumluluk almaktan kaçınıyor gibi. Açıkçası tutumu, bu ilişkinin senin için sağlıklı olmayacağını işaret ediyor. Kendine olan değerini hatırla ve seni gerçekten önemseyen birini hayatına almayı seç. 💔💪 Unutma, hak ettiğin sevgiyi bulacaksın!
Bide açtım bana diyor hemen eve gel eşyalarına zarar vericem polislik oluvaz bana rezillik yaptirma diyor dedim sakin dokunma fazlasıyla odetirim nerdesin diye bağırıyor dedim sana ne hesapmi vericem
bunun amacı ne iki kişiyi aynı anda yönetmek mi. senle istediği zaman yatacak ama sevgilisindednde ayrılmayacak sonra sen ayrılınca sana bağırıcak kız ezdirme kendini