Eşimin instagramında yaşça büyük kadından gelen mesaj?

eşimin instagramda kendi kullandığı hesap haricinde başka bir hesabı daha vardı farklı isimde o hesabı ben de biliyorum benden saklamadı hesaba gizlice bakarken sessize alınmış bi hesaptan mesaj geldi “Ben her zaman dürüst oldum eşimle sorun yaşıyorum” yazıyordu eşimin bi mesajı yoktu beynimden vurulmuşa döndüm ve hesap sessize alınmış kadın görseniz teyze yaşlarında evli kendi ayrı hesabı var bu hesabı fake kurmuş eşim de kadının bunu rahatsız ettiğini özel ders verdiği öğrencilerin velisi olduğunu söyledi bana bunu daha önce söylediğini yazdı ben ama inanamadım bildiğiniz kadın eşimden 10 -15 yaş büyük köylü kapalı bi kadın eşim beni aldatıyor mu o hesapta engellenmiş kadın hesapları da gördüm acaba onlara da mesaj yazdı engelledi mi diyor insan daha öncede sohbet sitelerinde para yükleyip girdiğini gördüm ona da yanlışlıkla oldu demişti ama ondan öncesine kadar hiç böyle olayı olmadı

Güncellemeler
10 ay
Eşimi evden kovdum boşanmalı mıyım çok zor bi durum tavrımı görsün son zamanlar zaten bana hiç iyi davranmıyordu
Eşimin instagramında yaşça büyük kadından gelen mesaj?