Arkadaşlar, sizce başım belaya girer mi?

1 hafta önce telefonuma, HOPİ adından bir yerden mesaj geldi... Fiyat, reklam, bildirimlerle alakalı.. benim böyle bir hesabım yok... Neyse, aradım müşteri hizmetlerini ve bana 2021 yılında hesap açtığımı ama hiç kullanmadığımı söylediler, ben de kapatmalarını söyledim, onlar da kapattılar... 2 gün sonra tekrar aradılar ve HOPİ uygulamasını indirip, giriş yapıp adımı güncellememi söylediler (kendi adımda bile değilmiş açılan hesap), ben de dediklerini yaptım sonra da info@hopi. com. tr adresine mail atmamı, mailde ise TC. kimlik numaram dahil diğer bilgilerimi de yazmamı söylediler, ben de dediklerini yapıp açıklama kısmına da hesabımın iptal edilmesini istiyorum yazdım, onlar da geri dönüş olarak talebime en kısa sürede döneceklerini söylediler... Aradan 3 gün geçti ama ne mail ne de arama olarak geri dönüş yapmadılar.. az önce tekrar aradım ama tak diye kapandı sanki engel yemişim gibi... Şu an kendimi avutuyorum, diyorum öğle molasındalar o yüzden öyle oldu... Ama bilmiyorum, bu sadece bir avutma.. HOPİ kullanan var mı? Başıma bir şey gelir mi? Ne yapmalıyım? Nasıl yol izlemeliyim? Acil yardım edin!

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Arkadaşlar, sizce başım belaya girer mi?