Telefonunu vermeyen ve şifresini söylemeyen erkek?

arkadaşlar sevgilime yaklaşık 2 buçuk yıllık bir birlikteliğimiz var beş aydır ayrıldık sonra barıştık normalde sevgilim telefonunu henüz Instagram şifresine kadar verir aynı şekilde ben de ama telefonunu verir misin şarkı değiştireceğim dedim arabadaydık ben değiştiririm diye ver bana dedim ben değiştireceğim burada da vermedi telefonu ben üstelemedim buluştuk Tuğçe abla diye birisi aradı üç kere aradı üçünde de meşgule attı arabayı bir yere çekti arabadan inerek çıktı konuştu ben de konuştum neden arabadan indin dediğimde iş hakkında konuştuk ya dedim benim yanımda niye konuşmadın dedim ne bileyim öyle yiyesim geldi dedi telefonla hiç vermiyor ve çok tedirginim bir hali var bana uyuyorum dedi eve gittim neyse tembihlemiş annesi de panik oldu ağzından kaçırdı her şeyi evde falan yoktu evde olmadığını görmedim ama annesi bizim yanımızda aradı camın arkasından bakıyorsun demek dedi lafı çevirdi yani ama o beni aradığında annemin niye arıyorsun ben de dedim ki ben size geldim direk sen bize ne zaman geldin dedi camın arkasında olsaydı gerçekten görürdü bunlar ne oluyor arkadaş artık bana yardımcı olun
Telefonunu vermeyen ve şifresini söylemeyen erkek?