İnternet & Teknoloji Yapay zekalara güven olur mu 😅? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor 190 boylu Dalyan dedik sıfatı kaymış neydugu belirsiz birini yapması çok korkunç 🤣🤣 birde kollar bir birine vs girmis bune ya her yere bişey de eklemeyi unutmamış ahaha Yapay zekalara güven olur mu 😅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. kimseye güven olmaz bu devirde sdfdf 1 1 Yorumla Soran 9 ay Yaa sorma 🥲
s KafiyeKırığı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Hem dal hem yan işte. Bence yapay zekanın suçu yok sen anlatamamışsın :D Bir dahakine yakışıklı bir beyefendi falan yazmayı dene :) 1 1 Yorumla Soran 9 ay Buna oyle bir şey yoktu yanına çift yapma vardı Yorumla
celeb2face Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 9 ay bana da korkunc birini layik gordu yapay zeka neden anlamadim millete yakisikli cocuklar geliyodu hep hejjd 1 1 Yorumla Soran 9 ay Valla yaa Yorumla
Mobilion Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Doğala zor güvendik de bir de yapay kalmıştı abla kdkdkdkf 1 3 Yorumla Soran 9 ay Ablaaa? Abla? Erkeğin tipi kayık geldi yanıma 190 boylu kaslı yakışıklı esmer sekeerini bulamadimm Yorumla Mobilion 9 ay Aha terlik gelecek gibi jdjdjdjd. Twd evreninden mi buldun Yorumla Soran 9 ay PKuahhaszb Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 9 ay O ne ya çirkin bir adamla aşırı seksi bir kadın yapmış 1 7 Yorumla Soran 9 ay Tek adamın tipi Kaysa her yeri bozmuş kahppp33 yapay zeka ahshsj Yorumla ayhanist3435 9 ay O kadarını bilmiyorum ama yaptığı kadın profili KS ye fazla Yorumla Soran 9 ay Fotoğraf benim de kolları falan baya bozmuş Yorumla ayhanist3435 9 ay Kolları bilmiyorum ama dudaklar Angelina Jolie'nin Türkiye şubesi gibi Yorumla Soran 9 ay Teşekkürler botoksda olmsa ahshs Yorumla ayhanist3435 9 ay Aaa gerçek mi onlar Yorumla Soran 9 ay Dolgu dolgu Yorumla
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 9 ay İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. kaç kurtar kendini 1 1 Yorumla Soran 9 ay Bırakmıyor beni ajajajs Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Nasıl kullandığına ve kontrole bağlıdır. Bizim millet gibi sosyal medyada kullanırsan neler olur neler. 😀 1 0 Yorumla
Draga Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Dalyan ın kelime anlamını bizim kullandığımız şekilde bilmiyor olabilir 1 0 Yorumla
DemirPusula Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 103% 9 ay Yapay Zeka dediğimiz şey de bir insan programlaması o yüzden çok güven olmaz 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 9 ay Selena da ki Hades çakması gibi durmuş. Ha bu yabay zeka yabay mi 1 0 Yorumla
Mahsun_J Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Babama bile güvenmiyorum kaldı ki Yapay Zeka mı güveneceğim 1 0 Yorumla
Bereshit Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% 9 ay biri açıklasın hmmmınanzi...programsız dillere güven olmaz 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 9 ay İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu ne be ahhahsgs tipe bak sana bunu mu bulmuş yapay zeka dbsb 0 8 Yorumla Soran 9 ay Ahhaha 🤣🤣 nerden geldi bu bende bilmiyorum her yeri de kaydırmis kollar desen Yorumla IAmarPresterAen 9 ay 😂😂🤣uzaylı çizse daha yakışıklı çizerdi bu olmamış yenisini yaptır Yorumla Soran 9 ay Öyle yapacağım ahah bu seferde olmszsa ilk çirkin bulduğum erkeği evlenicem ahaha Yorumla Soran 9 ay https://youtu.be/vPyhqaAPIzQ?si=B3YsFiBq1YULmbQN direk bu sahne gibi ahshs Yorumla IAmarPresterAen 9 ay Iykkkkl bu kadar da olmasın be bdbdbdvxvx Yorumla IAmarPresterAen 9 ay Ben bir üfleyim sana 190lık buluruz sbbs Yorumla Soran 9 ay Üfle olmazsa senden bir tnE ahaha Yorumla IAmarPresterAen 9 ay Üfledim nxnx Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Normal beyinlilere guvenilmiyor yapmaya nasıl guveniriz 🤣 0 0 Yorumla
zanci Takip Et Xper 1 Yaş: 25 9 ay ikisi de bu yoruma bile güvenmeyin gerçek değil hepsi bir rüya 0 3 Yorumla Soran 9 ay Aaaa , omg Yorumla zanci 9 ay e tabi kadınlar gerçek mi abi? Yorumla Soran 9 ay En gerçek sensin patron Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 9 ay İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. Olmaz. Şimdiden veri toplamaya başladı 1 0 Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 9 ay İnternet & Teknoloji konusunda 424 cevap paylaştı. Yalan bilgi verebiliyorlar 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 9 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Korku filmisi 1 1 Yorumla Soran 9 ay Abahah Yorumla
Hsjdjdfgfg Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Cocuk bana benzemis askim xd 0 4 Yorumla Soran 9 ay Puahaha Yorumla Hsjdjdfgfg 9 ay Olm naptin lan cocugu kanatmissin lol fhkhf Yorumla Soran 9 ay O çıktı karsimaaa Yorumla Hsjdjdfgfg 9 ay Her cikani parcaliyosan isimiz varr 😛 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Hahaha sayko yapmış seni :D 0 1 Yorumla Soran 9 ay Erkek olmasın oo 😅 ben daha haala citirmm
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 9 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok hayır 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 9 ay İnternet & Teknoloji konusunda 852 cevap paylaştı. Seni sevmiyor bu yapay zeka 😀 0 0 Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Ne bu gorsel 😂 0 2 Yorumla Soran 9 ay Kırk haramiler ahjajs Yorumla BayCarlito_ 9 ay Al sana dalyan 😂 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 9 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bune haha 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
kimseye güven olmaz bu devirde sdfdf
Yaa sorma 🥲
Hem dal hem yan işte. Bence yapay zekanın suçu yok sen anlatamamışsın :D
Bir dahakine yakışıklı bir beyefendi falan yazmayı dene :)
Buna oyle bir şey yoktu yanına çift yapma vardı
bana da korkunc birini layik gordu yapay zeka neden anlamadim millete yakisikli cocuklar geliyodu hep hejjd
Valla yaa
Doğala zor güvendik de bir de yapay kalmıştı abla kdkdkdkf
Ablaaa? Abla? Erkeğin tipi kayık geldi yanıma 190 boylu kaslı yakışıklı esmer sekeerini bulamadimm
Aha terlik gelecek gibi jdjdjdjd. Twd evreninden mi buldun
PKuahhaszb
O ne ya çirkin bir adamla aşırı seksi bir kadın yapmış
Tek adamın tipi Kaysa her yeri bozmuş kahppp33 yapay zeka ahshsj
O kadarını bilmiyorum ama yaptığı kadın profili KS ye fazla
Fotoğraf benim de kolları falan baya bozmuş
Kolları bilmiyorum ama dudaklar Angelina Jolie'nin Türkiye şubesi gibi
Teşekkürler botoksda olmsa ahshs
Aaa gerçek mi onlar
Dolgu dolgu
kaç kurtar kendini
Bırakmıyor beni ajajajs
Nasıl kullandığına ve kontrole bağlıdır.
Bizim millet gibi sosyal medyada kullanırsan neler olur neler. 😀
Dalyan ın kelime anlamını bizim kullandığımız şekilde bilmiyor olabilir
Yapay Zeka dediğimiz şey de bir insan programlaması o yüzden çok güven olmaz
Selena da ki Hades çakması gibi durmuş. Ha bu yabay zeka yabay mi
Babama bile güvenmiyorum kaldı ki Yapay Zeka mı güveneceğim
biri açıklasın hmmmınanzi...
programsız dillere güven olmaz
Bu ne be ahhahsgs tipe bak sana bunu mu bulmuş yapay zeka dbsb
Ahhaha 🤣🤣 nerden geldi bu bende bilmiyorum her yeri de kaydırmis kollar desen
😂😂🤣uzaylı çizse daha yakışıklı çizerdi bu olmamış yenisini yaptır
Öyle yapacağım ahah bu seferde olmszsa ilk çirkin bulduğum erkeği evlenicem ahaha
https://youtu.be/vPyhqaAPIzQ?si=B3YsFiBq1YULmbQN direk bu sahne gibi ahshs
Iykkkkl bu kadar da olmasın be bdbdbdvxvx
Ben bir üfleyim sana 190lık buluruz sbbs
Üfle olmazsa senden bir tnE ahaha
Üfledim nxnx
Normal beyinlilere guvenilmiyor yapmaya nasıl guveniriz 🤣
ikisi de bu yoruma bile güvenmeyin gerçek değil hepsi bir rüya
Aaaa , omg
e tabi kadınlar gerçek mi abi?
En gerçek sensin patron
Babana bile güvenmeyeceksin : ))
Olmaz. Şimdiden veri toplamaya başladı