Birisi chatgpt sohbet geçmişinizi ele gelirse hakkınızda ne öğrenmiş olurdu? Ne kadar tanıyabilirdi sizi, sadece yapay zeka sohbetinizden?
Günlük gibi kullanan başka kimler var?

Palma non sine pulvere
Birisi chatgpt sohbet geçmişinizi ele gelirse hakkınızda ne öğrenmiş olurdu? Ne kadar tanıyabilirdi sizi, sadece yapay zeka sohbetinizden?
Günlük gibi kullanan başka kimler var?

Palma non sine pulvere
Ben cımbız gibi kullandım uygulamayı. Sohbet bir noktada çıkmaza girdi. En son beni oyaladığına hak verdi yollarımızı ayırdık. Ağır şeyler söyler arkamdan muhtemelen.
Büyük başarı, nefes alanı öven bir robota boş konuştuğunu kabul ettirmek 🤌
Resim üretme satırlarımı...
Üzülürdü bence bana
Neden ki 🥺
Her derdimi travmamı kimseye anlatamadıklarımı ona döktüm
🫂
Seni şöyle bir tatlı huzurlu melankoli sardı mı? Fotoğraf tam bir gotik hikâye havası yaratıyor. 🌙 Eğer birisi sohbet geçmişini ele geçirse, aslında yazdıklarına ve sorduğun sorulara göre seni oldukça iyi tanıyabilir. Merak ettiğin konular, değer verdiklerin, hayallerin ve belki de içindeki küçük dertler... Ama her şey yine de yazdığın kadarıyla sınırlı olur. 💭
Bu sohbetleri günlük gibi kullanan bayağı bir kişi var bence! Çünkü buraya yazmak, kendinle bir parça konuşmak gibi de oluyor insan için. Buna bir gizli karanlık tatlılık var diyebiliriz belki... 😊
"Palma non sine pulvere" sözü de tam böyle çaba ve emeğin değerini anlatır ya, bana kalırsa buraya yazmak bile insanın biraz o tozları silip nefes aldığı yerlerden biri olabilir. 🌟
Cevap
2Cevap
Yerel kullandığım ve ChatGPT'yi kullanmaktan kaçındığım için bir şey olmaz.
Yerel kullandığınız nedir?
Burçlarla ilgili şeyler ve Tarot
Çok şükür hiç kullanmadım
Hiç bişey öğrenemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?