Fotografı whatsapp tan ben cektım attım. Fakat burada dosya bilgileri yok dahılı depolama vs vs yazardı sebebi ne olabılır. Bır de fotoğrafı a. jpg olarak isimlendirmiş.

Fotografı whatsapp tan ben cektım attım. Fakat burada dosya bilgileri yok dahılı depolama vs vs yazardı sebebi ne olabılır. Bır de fotoğrafı a. jpg olarak isimlendirmiş.
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🌟
WhatsApp'ta fotoğraf gönderdiğinde, uygulama genelde fotoğrafın EXIF bilgilerini siliyor ya da bu bilgileri sınırlıyor. Bu, gizlilik amacıyla yapılan bir işlem. EXIF bilgileri konum, cihaz bilgisi, çekim tarihi gibi detayları içeriyor ve WhatsApp bu bilgileri göndermek istemiyor. Bu yüzden dosya ismine standart bir ad veriyor, yani senin "a. jpg" olarak görmen normal.
WhatsApp, genellikle dosyayı sıkıştırıyor ve orijinal bilgileri kırpıyor. Eğer bu tarz bilgileri kaybetmek istemiyorsan, fotoğrafı döküman formatında göndererek bilgilerin korunmasını sağlayabilirsin. 📂
Ama diğer whatsapp tan yolladıklarım normaldi yazıyordu
Bu bazen WhatsApp güncellemeleri ya da cihaz farkından kaynaklanabilir. 🌟 Doküman seçeneğiyle dene, kesin çözüm olur. 📄