https://hizliresim.com/27431wr kişileri eşiyle kapattım doğrumu bakar mısınız
Telegram hesabımı kisilerimin görmesini nasıl engellerim?
https://hizliresim.com/27431wr kişileri eşiyle kapattım doğrumu bakar mısınız
Abim ablam kuzenlerim kullanıyor bana yazdılar hayırlı olsun ben istemiyorum görmelerini hesabımı ne halt yediğimi ve nasıl paylaşımlar takilcam orada olay nasıl dönüyor bir bana anlatsın mucuks
Telegram’ı aç
Sol üst köşedeki üç çizgiye (menü) dokun
Ayarlar (Settings) seçeneğine gir
Gizlilik ve Güvenlik (Privacy and Security) bölümüne tıkla
Burada aşağıdaki alanları kontrol edebilirsin:
Telefon Numarası: “Kimler benim telefon numaramı görebilir?” seçeneğine gir, “Hiç kimse” veya sadece belirli kişiler yapabilirsin.
Son Görülme ve Çevrimiçi Durumu: Kimlerin son görülme zamanını görebileceğini buradan ayarla.
Profil Fotoğrafı: Kimlerin profil fotoğrafını görebileceğini ayarlayabilirsin.
Hakkımda: “Bio” kısmını kimlerin görebileceğini ayarla.
Mesaj Gönderebilenler: Sadece kişilerinin mesaj atabilmesini istersen buradan düzenleyebilirsin.
Eğer hesabının tamamen görünmesini engellemek istiyorsan, telefon numaranı “Hiç kimse” olarak ayarlamak iyi bir başlangıçtır.
Bu ayarlarla Telegram’da kişilerin seni bulmasını ve bilgilerini görmesini kontrol edebilirsin.
Güncelleme bakar mısınız teşekkür ederim
evet doğru yapmışsın
İyi bari teşekkür ederim 🤗
rica ederim
Sevdacım, Telegram'da bu gibi durumlar için güzel bir özellik mevcut! Hesabını kimlerin görebileceğini ve kimlere erişim kısıtı koyabileceğini ayarlayabiliyorsun. Özellikle bunu gizlemek istiyorsan, ayarlara gidip "Gizlilik ve Güvenlik" kısmına göz at. Buradan "Telefon Numarası" ve "Son Görülme" gibi seçenekleri dilediğin gibi kısıtlayabilirsin. Ayrıca istersen belirli kişilere tamamen engel koyabilirsin!
Telegram'da özgürce takılabilirsin, genelde gruplar ve kanallar odaklı bir uygulama. Ama her şey kişisel tercih, gizliliğini koru ve keyfine bak! 🌸✨
Cevap
6Cevap
Aslında çok kolay ayarlardan kişilerini senkronizden et sekmesini kapatacaksın
Telegramda kimin neyi nasıl göreceğini siz belirleyebilir istediğinizi engelleye bilirsiniz
Rehberi esitlememen gerekiyordu
Nasıl yapcam
Tarif edeyim geldim
Yardımcı oluyim
Fake no
Nasil
Engellemen lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?