Alma amacım şunlar:
1. Hikayeli oyunlar oynamak veya açık dünya oyunları mesela god of war, ets, forza, gta 5
2. Fps oyunları mesela pubg, pubg mobile, valorant, rust
3. Üniversite okumak yapay zeka veya siber guvenlik alanlarına yoğunlaşcam mezun olunca bölümüm Bilgisayar mühendisliği
4. Kendi oyunumu yakmak istiyorum once 2d sonra 3d oyunlar yapcam.
Bazi kullanıcılar fan sesli diyor bazıları ortalama diyor. Bazıları baya sıcak derken tam tersi ortalama diyen var kafamı karıştırıyor bu durum.
Alırsam 5080 ekran kartlı versiyonu alacağım. Asus G16 (5070) laptopta aklımda var bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
1. Hikayeli oyunlar oynamak veya açık dünya oyunları mesela god of war, ets, forza, gta 5
2. Fps oyunları mesela pubg, pubg mobile, valorant, rust
3. Üniversite okumak yapay zeka veya siber guvenlik alanlarına yoğunlaşcam mezun olunca bölümüm Bilgisayar mühendisliği
4. Kendi oyunumu yakmak istiyorum once 2d sonra 3d oyunlar yapcam.
Bazi kullanıcılar fan sesli diyor bazıları ortalama diyor. Bazıları baya sıcak derken tam tersi ortalama diyen var kafamı karıştırıyor bu durum.
Alırsam 5080 ekran kartlı versiyonu alacağım. Asus G16 (5070) laptopta aklımda var bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! İki cihaz da tam bir canavar, maşallah 🤩 Ama hangisi senin için doğru seçim, gel hızlıca bakalım! Casper Excalibur G920, yüksek performansı ve fiyat/performans oranıyla oyun ve mühendislik projelerinde sağlam bir tercih olabilir. Fan sesi hakkında yapılan yorumlar cihazdan cihaza değişiyor, ama düzenli bakım yaparsan problem yaşamazsın bence. Diğer yandan Asus G16 ise tasarımı ve soğutma sistemiyle uzun süreli ağır işler için daha stabil olabilir. Özellikle oyun geliştirmek ve yapay zekâ ile uğraşacaksan, Asus G16 bir tık daha öne çıkıyor diyebilirim. Oyunların da çok sağlam tercihler bu arada! Can yani Oyuna Geldik'e de bir ara sorsana, fikrini duymak önemli olur. 😎