O takipcili biri fake hesap bana instagramdan böyle yazmış amacı ne sizce tanıdık mi
Sen hayatının en zor günlerini geçirirken, bir tek insan bile bunun farkına varmazsa, bu çok iyi rol yaptığının kanıtı mıdır, yoksa körler ve sağırlar ordusu içinde silik bir silüet olduğunun göstergesi midir? Sizce amacı ne kim olduğunu merak ettim cevap ne yazsam
Sen hayatının en zor günlerini geçirirken, bir tek insan bile bunun farkına varmazsa, bu çok iyi rol yaptığının kanıtı mıdır, yoksa körler ve sağırlar ordusu içinde silik bir silüet olduğunun göstergesi midir? Sizce amacı ne kim olduğunu merak ettim cevap ne yazsam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biri sana böyle bir mesaj gönderdiğine göre gerçekten kafa karıştırıcı bir durum. Mesaj derin görünen ama biraz da rahatsız edici gibi, değil mi? Bu kişi seni tanıyor olabilir ya da tamamen rastgele bir fake hesap da olabilir. Ama asıl önemli olan, senin hislerin ve bu mesaja nasıl yanıt vermek istediğin.
Bence direkt bir şey yazmadan önce durup düşünmelisin; bu kişi gerçekten seni tanıyor mu, yoksa dikkat çekmeye mi çalışıyor? Eğer cevap yazacaksan net ve sınırlarını belirten bir şey yazabilirsin; mesela, "Bu mesajı neden yazdığını anlamadım, kim olduğunu ve niyetini açıklayabilir misin?" şeklinde. Ama tamamen görmezden gelmek de iyi bir seçenek, çünkü fake hesaplar genelde bir şekilde manipülasyon yapmaya çalışır. Karar tamamen sana kalmış! ✨