Sizce siz ne düşünüyorsunuz napmalıyım?

şimdi benim bir tane flörtüm var onunla iki aydır konuşuyoruz o köyde yaşıyor tarımlarla ilgileniyorlar ben şehirde yaşıyorum iki aydır konuşuyoruz ama böyle mesajlara hep 10 dakika arayla 15 dakika arayla 1 saat arayla 1,5 saat arayla cevap veriyor ben de bazen böyle sinir olup mesajına sadece ifade bırakıyorum yazmıyorum ama sonra tekrar geri dönüşleri ondan alıyorum ya da mesajına bakmıyorum Story atıyorum tekrar geri geri o yazıyor ama böyle geç cevap vermeleri beni çok sinirimi bozuyor yani sormak da istemedim hani havalanmış hani falan filan diye yani üstüne de çok düşmek istemedim ama ister istemez kafama çok takılıyor yani ne yapacağımı da bilmiyorum ne yapmalıyım onu da bilmiyorum hani niye böyle davranıyor hani diyorum cepte falan tutsa ya da konuşmak istemese yani ben ona hiç yazmadım da tekrar geri dönüp bana yazmaz diye düşünüyorum yani sizce ben ne yapmalıyım ya da bunun amacı ne bu arada Instagram’a falan girdiğini görüyorum yani aktifliğini yani bilmiyorum Instagram’ın aktifliği doğru mu da yani orada aktifken görüyorum ama hala mesajıma cevap vermemiş oluyor yani tarımla ilgileniyor ama sabah gidiyorlar mesela bağ gibi yerlere öğlene doğru da hava çok sıcak olduğu için hani gitmiyorlar yani gün içinde ne yapıyor çok bilmiyorum gerçi işin alakalı da ama yani ne yapmalıyım bunu bilmiyorum

Sizce siz ne düşünüyorsunuz napmalıyım?