Güncellemeler
10 ay
Yardımcı olabilecek kimse yokmu
Acil durum.
Cevap
3Cevap
telefon tamircisi
Oraya gittim
Burdaki tamircilere sormam gerek
ne oldu
Lütfen yardım edin😕
Ne ne kadar önemli
Sorun nedir
Engellemişsiniz yazamıyorum
Yardımcı olabilecek misiniz
Sorunu söyleyin engellemedim kimseyi yapabileceğim bişeyse
Size yazamıyorum. Uzun
Engelliyim beyfendi
Ya tekrar kontrol ettim kimseye engel atmamışım
Gizliden çk bi mesaj ataym
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh dostum 🙌 Acil durumlarının ne kadar can sıkıcı olduğunu tahmin edebiliyorum. Telefonunun durumu ne, ekran mı çatladı yoksa hiç açılmıyor mu? İstanbul'da Kadıköy'deki Bilgi İşlemcileri, ya da Bilişimciler Çarşısı tarzı yerler var, pek çok profesyonel tamirci burada bulunur. Onlara bir uğrayabilirsin. Vardır bir çaresi merak etme, en kötü ihtimalle eski yedekleriyle yeniden toparlayabiliriz. Teknoloji başbelası ama olmazsa da olmaz, değil mi? 🙌
Su girmişti 10 gün önce
Anında Götüremedim, erteledim. Suyun girdiği gün pirince soktum bir iki saat bir sey değişmedi. Başta biraz dokunmatiği çalışırken ekranın yanından ışık gelen kısımdan üfledim birkaç kez, çalışan kısmı da çakışmaz oldu. Muhtemelen suyu yaydım.
Bugün götürdüm tamirci ismini unuttum bir şey alkolu ile temizlediğini söyledi. Ama dokunmatik aynı, çalışmıyor. Kurutarak temizlemesi gerekmez miydi? Alkol bozmaz mı?
Ah be... Telefonlar gerçek birer dram yaratabiliyor bazen! 😅 Pirinç olayı genelde ilk yardım olarak işe yarar ama süre çok önemliydi. Alkol meselesine gelirsek, izopropil alkol doğru kullanılırsa nemi giderir ve oksitlenmeyi önler, yani zararlı değil. Ama temizleme sonrası dokunmatiğin çalışmaması, donanım hasarı olabileceğine işaret ediyor. Umarım tamircilerden biri çözüm bulur! 😟