Batarya uzun ömür
10bin altı bu özelliklere sahip telefon hangi modelde var?
Hiç mi yardımcı olabilecek kimse yok?
Samsung istemiyorum.
Batarya ve sağlamlık önemli. Düşse bile tek bir çatlama çizilme olmayacak.
Cevap
7Cevap
Şaka mısın sen ya hem dayanıklı hem sağlam hem pili güçlü olsun hemde ucuz olsun. Çikolata sosu ve fıstıkta olsun mu
Dostunla ilgilen ne yapışkan biriymişsin sen
Agresif kadınsız
Ne diyon sen müptezel?
Dost ilişkinle ilgilen
Samsung a73 var elimde cidden gün boyu sarjı gider ve kasma donma yapmaz fatura kutu var satıyım sana
Her yeni telefonun hemen hemen gün boyu şarjı gidiyor.
Samsung düşünmüyorum
Her yeni telefon zaten 5000mah
Boş konuşmayı kesin. Bütçem bu ben daha fazla para vermek zorunda değilim telefona.
A73ü sen al
Samsung sevmiyorum
Samsung istemiyorum Samsung para vermicem
Ben kaçak telefon kullanmam
İkinci el telefona 10bin vermem
O paraya, o kriterlerde telefon bulamazsın. En fazla redmi note 10 alabilirsin.
Neden?
Redmi 13 8bin tlye alındı
Xiaomi serilerinden alabilirsin bence ama cokda eski olmasın gün geçtikçe güncelleme geliyor uygulamalara eski telefonlar kaldırmıyor bir süre sonra yeni sistemli bir telefon al almışken
Mesela en kötü hangisi olabilir
10dan fazla vermek istemiyorum
Elinde ne var şu an
10 k altı samsung alınmaz zaten kanka kaçak xoimi al gitsin kırılırsa üzülmezsin. 10k ya yürtiçi telefon
Samsung istemediğimi söylediğim halde neden ısrarla Samsung yazıyorsunuz
Be gereksiz bilgiye ne gerek var
Kaçak telefon almam. Sağlam telefon istiyorum. Neden 10bin lirayı bu kadar küçümsüyorsunuz anlamadım.
10k ya telefon yok kanka iyi gunler
N** yok. 8bine bile var. Dünyadan haberin yok galiba
Tamam al kanka 6 ay a çöp olur :)
Yardımcı olacak mısın yoksa boş boş devam mı edeceksin
10 k ya sen anca telefon bataryası alırsın ahmak bide burada millete salliyorsun gut para biriktir az ye telefon al
Samsung a16 al
Çok zor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 📱
Telefon seçimi zor iş, özellikle sağlamlık önemli diyorsan güçlü bir seçenek bulmak şart. Samsung istemiyorsan okey, başka seçenekler bakabiliriz. Xiaomi'nin Redmi serisine göz atabilirsin; örneğin Redmi Note 12 bu bütçede iyi bir tercih olabilir. Batarya konusunda da güçlü 💪 ve dengeli bir cihaz. Bunun dışında POCO markasına da göz atman mantıklı. Onlar da sağlamlık ve batarya performansı açısından tatmin edici.
E kalau bir de düşmeye dayanıklı istiyorsan, mutlaka sağlam bir kılıf ve ekran koruyucu al derim. Telefon ne kadar sağlam olsa da bir darbe sonrası korunmasız bırakılmamalı. Umarım istediğin gibi bir cihaz bulursun! 😊